Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Местят купона Heineken Star World Tour в София


Местят купона Heineken Star World Tour в София

5489

След като обиколи славно българското Черноморие, фиестата  Heineken Star World Tour ще се развихри в столицата.

Партитата са:

18 септември (събота) – клуб Planet  
24 септември (петък)– клуб Tiffany
25 септември (събота) – клуб Bedroom  

Както MySound.bg съобщи, това лято България се включи за първи път в една от най-вълнуващите глобални музикални платформи - Heineken Star World Tour, с поредица от регионални партита и промоционални активности с вокал хаус дуото Алекс Раева и DJ Дончо (DJ Doncho). Турнето на Heineken обиколи някои от морските ни курорти и сега пренася лятната си атмосфера и в София. За да бъдат емоциите още по-приятни, Алекс Раева и DJ Дончо са подготвили нов музикален сет.

Клубовете Planet, Tiffany и Bedroom стават част от поредицата музикални събития на Heineken и се преобразят в звездна парти локация, която те кани на парти с много музика и изненади. Международната марка бира продължава да развлича феновете си както с добра музика, така и с интерактивни игри и много награди по време на своето турне.

Всички, които се присъединят към предстоящите партита, имат възможност да получат ВИП-карта с уникален код за регистрация и участие в Heineken Star World Tour. Картите се валидират на място и на сайта www.heinekenmusic.bg посредством технологията Augmented reality. С тях се участва в томболата на Heineken за голямата награда – пътуване до Амстердам. Шестима късметлии ще посетят една от най-големите парти дестинации в Европа и единствената концертна зала в Холандия, построена специално за музикални изпълнения – Heineken Music Hall.

За първи път у нас Heineken внася новаторската технология Аugmented reality. Тя е част от новосъздадения сайт на марката www.heinekenmusic.bg. Всеки, включил се в турнето на Heineken, получава специална ВИП- карта, която може да активира през музикалния сайт. Именно тя е ключът към Аugmented reality и наградите на Heineken. От двете й страни са изобразени специфични символи – глиф и цифров код, които регистрират участието на всеки потребител.

Необходимо е единствено картата да се постави пред уеб камерата на компютър, така че да се фиксира т.н. глиф върху визията на екрана. Успешното разпознаване на глифа в сайта стартира 3D анимация, внесена във флаш видео, като същевременно се валидира кодът за участие в играта. Водени от идеята за уникално забавно изживяване за феновете на бирата и музиката, генерирано чрез новите технологии,

Heineken създават платформата Heineken Star World Tour. Цялостната разработка на модула Augmented reality и 3D анимацията отнемат 2 месеца на агенция AKQA.

* Augmented reality (засилена реалност) съчетава реалността с виртуалната реалност, като проектира или засилва визията на дадени елементи от обкръжаващата ни среда чрез компютърно генерирани образи. 

За да следите събитията отблизо, можете да ни намерите на www.heinekenmusic.bg и във фейсбук на: http://www.facebook.com/heineken, поясниха организаторите.

Heineken има повече от 30-годишна традиция в музикалните събития по цял свят и особено в Европа. Световните им партита са вдъхновяващо преживяване, което носи неочаквани и незабравими моменти. Сред най-значимите музикални събития в световен мащаб са: фестивалите Heineken FIB (Испания), Heineken Open’er (Полша) и Heineken Balaton Sound (Унгария), Heineken Green Room (Сингапур), Outside Lands (САЩ). Те се радват на невероятен успех благодарение на неповторимата си атмосфера, комбинацията от най-горещите имена на световната музикална сцена и студена бира.

Heineken Open'er Festival в Полша cпечели наградата Best Major Festival на European Festival Awards през 2009.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички