Енрике Иглесиас идва с 20 души екип за концерта си в София


Енрике Иглесиас идва с 20 души екип за концерта си в София

7312

Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias) идва с 20 души екип за мегаконцерта си в България.

Както MySound.bg информира, световноизвестният изпълнител ще пее за първи път пред родна публика в София безплатно зад музея "Земята и хората" на 29 септември по повод 15-годишнината на "Мобилтел".

Хората на Енрике кацат у нас два дни преди шоуто. Звездата ще пристигне най-вероятно в деня на концерта. Синът на Хулио Иглесиас успя да включи в програмата си честването на рождения ден на най-големия телеком в страната въпреки изключително натоварения график по представянето на неговия последен албум "Euphoria".

До излизането на диска в началото на юли, звездата има продадени над 55 милиона албума – на испански и английски.

Вокалистът ще бъде настанен в президентския апартамент на хотел "Кемпински-Зографски", а екипът му - в 20 самостоятелни стаи там.

Британското трио Шугабейбс (Sugababes), което също е афиша на събитието, ще се появи с 18 души, а Соник (Sonique) идва с петима придружители. За "захарните" дами са запазени шест апартамента и 12 единични стаи в хотел "Радисън". За тях организаторите са предвидили поставянето на три огледала в бекстейдж зоната. Мадамите са поискали да имат на разположение едно огледало цял ръст и две за грим.

Соник ще отседне в самостоятелен апартамент в хотел "Кемпински-Зографски", а нейното крю ще заеме още две стаи. Британската изпълнителка е поискала стая с прозорец, за да предпази гласа си от климатичната инсталация. Важно нейно изискване е и наличието на CD плеър в апартамента.

Това е най-голямото шоу от поредицата събития по повод 15-годишнината на телекома.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички