Васил Найденов ще пее хард рок и танго


Васил Найденов ще пее хард рок и танго

4793

Едно от новите парчета на Васил Найденов ще е в стил хард рок, стана ясно от предаването "Неделен клуб "Хоризонт" снощи.

Певецът бе гост "на патерица" послучай 60-я си рожден ден.

"Песента е особено интересна, но е само в проект засега", довери изпълнителят, припомняйки, че много преди началото на кариерата си с Диана експрес е представял кавъри на рок банди. "Дийп Пърпъл (Deep Purple), Блек Сабат (Black Sabbath) и Лед Цепелин (Led Zeppelin)", поясни Кеца за времената, в които бе фронт на Златни струни и Тангра.

Той работи и по композиция, микс на класическо танго с електроника. "Страхотна комбинация - страстта на тангото, от една страна, а от друга - студенината на компютъра", каза вокалистът. Филип Киркоров му връчил оригинала, чието заглавие е "Только раз". В плановете на Кеца са бавна песен - "най-вероятно дуетна", по текст на поетесата Маргарита Петкова.

"Активизиран съм напоследък", не скри вокалистът и призна, че има предложение от Паула и Ивайло Колев от "Стар Академи" да изпее парче на известен южноамерикански композитор. "Всъщност, те са няколко мелодии, трябва да си избра една. Всичките обаче звучат класно, европейски", подчерта Васко.

Той съобщи, че готви голям юбилеен концерт в зала 1 на НДК, на който да бъде съпроводен от банда на живо. "Ще изпълня всичките ми хитове, но в нов прочит", анонсира Найденов, който възнамерява да покани гости от младото поколение.

"Има малко на брой, но много талантливи българи. Такива, които успяват да се прехранват с музика. Което не е никак лесно - да се доказваш през вечер на живо...", сподели Васко, давайки за пример Мария Илиева, Мариана Попова и някогашния фронтмен на Те Любомир Киров

Кеца обаче ще продължи работата по различните проекти след седмица.

"Нека да мине еуфорията от празненството по рождения ми ден", обоснова се артистът. Както MySound.bg вече писа, той посрещна юбилея с купон в Гърция. Наред с гостите, се радвал и на 6-7 странни гълъба в специална клетка, костенурки, екзотични цветя и на "гласовитата домакиня, пяла в църковен хор навремето".

"Като циганите бяхме - ядохме, пихме и се веселихме три дни. Почнахме във вилата, на следващия ден се озовахме на 50 километра от нея, а като пристигна и Камелия Тодорова на третия ден, вече бяхме... неясно къде", призна звездата.

Певецът довери още, че не си пада по шумните сбирки. "Направо ненавиждам коктейлите, не съм фен на тая псевдосветска суета - всеки обикаля куртоазно и чука чашите на присъстващите. Смешно е!", обясни Найденов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички