Иван Данчев се докосна до магията на Роджър Санчез


Иван Данчев се докосна до магията на Роджър Санчез

5335

Радио Nova и Tuborg направиха лятото на 23-годишния Иван Данчев наистина незабравимо - подариха му уникално музикално преживяване.

Той и неговият приятел Павел Паяков пътуваха до испанския рай - Ибиса, с покана за партито Release Yourself на Роджър Санчез (Roger Sanchez) в легендарния клуб Amnesia.

Както MySound.bg вече информира, съвместна игра на медията и Тuborg продължи близо две седмици. Желаещите да видят култовия диджей и продуцент на живо бяха много, но атрактивната награда отиде при Иван Данчев. Неговото име беше изтеглено в присъствието на нотариус. Победителят, придружен от приятеля си Павел, отлетя за Испания на 31 август. Освен че повече от 6 часа купонясваха в световноизвестния клуб, двамата младежи изживяха нещо наистина специално – посетиха warm-up партито на Санчез в кафе Mambo, където дори успяха да стиснат ръката на звездата.

След завръщането си Иван и Павел благодариха на радио Nova и Tuborg за невероятната възможност да се включат в едно от най-популярните и горещи световни партита.  

Носителят на наградата "Грами" (Grammy) Роджър Санчез е един от най-популярните диджеи в света. Започва кариерата си в края на 80-е години на миналия век в най-добрите клубове в Ню Йорк. Издава първото си парче през 1990, а първият му наистина голям успех идва през 1996 с проекта Transatlantic Soul и песента "Release Yo’ Self". Предаването му Release Yourself, което в България се излъчва единствено на честотата на радио Nova – 101. 7 FM, има аудитория от повече от 1 200 000 души в над 20 страни. Release Yourself печели наградата за най-добър podcast на International Dance Music Awards през 2006, а самият Санчез бе обявен за хаус диджей на 2007 в Ибиса, където има собствена вечер в Аmnesia.

Клубът отваря врати през 70-е години на миналия век и бързо си извоюва име на един от най-добрите световни клубове. Сега е лятна резиденция на диджеи от ранга на Роджър Санчез, Armin Van Buuren, Eric Prydz, Ferry Corsten, Paco Maroto, Paul Van Dyk и други. Награден е през 2007 за Best Global Club на International Dance Music Awards.

Двучасовото предаване на Роджър Санчез Release Yourself е по радио Nova всеки петък от 18 до 20 ч. и от 17 до 19 ч. в събота.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички