Какво и кого ще гледаме с Камелия


Какво и кого ще гледаме с Камелия

5820

След предаванията с темите "Близки ме измамиха" и "Фън Шуй", екипът на "Споделено с Камелия" по TV7 е приготвил още изненади.

Сряда :

„Животът ми е застрашен”

Историята на 58-годишния фотограф от Хисаря, Иван Петков – системно малтретиран от по-големия си брат още от дете. Иван се страхува за живота си и търси защита от държавата срещу агресивния си роднина.

Младен Миланов от Видин. От години води войни със съседи по различни поводи. Твърди, че освен шума, е подложен на радиоактивно влияние, радиочестотни вълни, билогично влияние и други. С включена микровълнова печка може да облъчи съседката, ако спи в съседната стая. Изобретил дисбалансиран двигател, който се поставя в канче и създава шум. Когато съседите му си пуснат климатиците, той включвал двигателя - така в продължение на 2 седмици. И той не спи, но и съседите не спят.

Четвъртък:

Приемната грижа

Какво е приемнa грижа? Как се отразява на децата без родители? Какви хора стават приемни родители? Разговор в студито с Румяна Борисова - педагог по образование, но работи като журналист. От 2005 е доброволен приемен родител, Катя Караджова – ръководител на сектор „Приемна грижа” в „Национален център по приемна грижа” и Биляна Койчева – директор на „Национален център по приемна грижа”.

Петък:

"Златните сватби"

Какво е нужно за 50 години щастлив брак? Как се запазва любовта и уважението на партньора толкова дълго?

Забавната и трогателна история на една половинвековна любов, разказана от "златното" семейство Верка и Георги Реджеви от село Марикостиново.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички