Ембиънт на живо в арт пространството The Fridge


Ембиънт на живо в арт пространството The Fridge

4838

Интригуваща ембиънт фиеста ще се състои в София на 25 септември.

За пореден път започваме прес рилийза с думите "лятната летаргия приключи" и за пореден път това е самата истина - на 9 септември от 19. 00 ч. в арт пространството The Fridge  a-m_e|k имат удоволствието да ви поканят на събитие, каквото не се е състояло от доста време, обявиха организаторите.

В рамките на около 3 часа ще прозвучат изпълнения на живо, представени от седем български ембиънт проекта. На сцената ще се изредят доста активните през последните няколко години martin l, wayab и Mytrip. Симеон Дотков  (Animassacre, Mokushi) ще загърби за момент индъстриъла и хард техното и ще сподели за втори път с почитателите си на живо своя ембиънт.

За Recycle Sun Warp този концерт ще бъде дебют и абсолютно никой не знае какво точно ще предложи, признаха организаторите.

Кулминация на вечерта ще бъдат сетовете на Deflax от Пловдив (чийто тежък дарк ембиънт прозвуча преди повече от година и половина в София) и Shrine от Велико Търново. Музикантът няма нужда от особено представяне - изданията му за Corvus и легендарните Drone Records говорят достатъчно.

На концерта ще има импровизиран щанд за експериментална музика.

Вход - 4 лв.

The Fridge е на ул. "Овче поле" 122

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички