Родни изпълнители стават модели на фризьора Станислав Иванов


Родни изпълнители стават модели на фризьора Станислав Иванов

8583

Едни от най-популярните родни изпълнители от жанровете поп, поп-фолк, рок и ар-ен-би ще бъдат модели на фризьора Станислав Иванов.

Plazza Grand Review ще се състои в "Плаза Денс Център София" на 27 септември.

Шоуто ще покаже актуалните прически за есенно-зимния сезон, както и скандалните слънчеви очила на дизайнера Николай Стайков. Над 20 изпълнители сред които Криско, Даниел Русев, Експоус, Ника Любецкая, Магда, Валя, Силвия, Даяна, Антонина, Валентина Кристи, участникът от "Мюзик Айдъл" - Лазар Кисьов, Сашка Васева и новата ѝ дуетна половинка Extreme и много други ще ви зарадват както с дефиле, така и със своите изпълнения, обещаха организаторите.

Те са приготвили и изненади за присъстващите. На сцената ще се появят и специалните гости на събитието, които са "черешката на тортата" и ще забавляват публиката с хитовете си.

Plazza Grand Review се прави за първи път в България, като има за цел да се превърне в традиция и да се състои всяка година.

В стремежа си да провокират интереса и да предложат незабравимо шоу, организаторите са заложили на доста ексцентрични хрумвания в синхрон и с ексцентричните прически и очила, които ще бъдат представени.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички