Учителки пишат оценки на палави ученички за първия учебен ден


Учителки пишат оценки на палави ученички за първия учебен ден

8122

Палавите ученички ще бъдат оценени според правилата от най-лошите столични учителки тази вечер в новия клуб Ел Ей тази вечер.

Заведението затвърждава традицията да прави тематични партита и след успеха на атрактивната манифестация за Девети септември, сега привлича тузарите с още по-щури забавления.

Всички барманки и сервитьорки влизат в ралята на палави и лоши, със закачливи ученически аксесоари.

След ученическото парти, продължава серията от забавения в клуба. Както MySound.bg вече писа, мястото се прочу с ултраскъпия бял роял, превърнал се в най-скъпата ВИП-маса у нас, както и с първия 3D бар и с бара на Дългите крака и страхотните тела.

Собственикът Илко Илиев, който е създател на култовия шоу бар No Limit, обещава невиждано досега сътресение на София – на 20 септември е рожденият ден на No Limit. Огромната торта, от която гостите могат да хапнат направо върху голите тела на атрактивни сметанови красавици, е само малка част от изненадите на вечерта.

Пижамено парти, бой с възглавници и други спални атрибути ще разсъни софиянци на 22 септември,  а ден след това е първото у нас парти "Тути Фрути" – съчетание от ротика и плодове.

Уникален Венециански маскен бал ще се проведе ексклузивно в Ел Ей на 29 септември. Всеки гост ще получи на входа оригинална бална маска и дълъг черен плащ с качулка, за да не бъде разпознат от останалите присъстващи. Подобно събитие се организира за първи път у нас, и се очаква задръжките да паднат окончателно.

Шоколадово парти ще сложи край на септемврийските атракции – на 30 гостите ще могат да се заливат със сладкото изкушение. След което....   

DJ Саймън, резидент на "Брилянтин", ще пуска всяка сряда, а всеки четвъртък зад пулта ще застава DJ Диян Соло, член на известната денс формация Дийп Зоун (Deep Zone).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички