Бони Ем на all inclusive в курорта Свети Влас


Бони Ем на all inclusive в курорта Свети Влас

5066

Бони Ем (Boney M) пренощуваха в хотел „Парадайз бийч“ в курорта "Свети Влас", където специално за фронтдамата Мейзи Уилямс и колегите й бяха предвидени най-хубавите стаи-студиа.

В свободното си време гостите се възползваха от привлекателната all inclusive програма на хотела като комбинираха слънчеви бани с освежаващи коктейли край басейна на комплекса.

Както MySound.bg съобщи, пренасроченият концерт на диско звездите в Бургас е в Летния театър от 21 довечера. Вратите ще бъдат отворени още в 20 ч. Трамвай N 5, отколешните приятели на Бони Ем, традиционно ще подгреят шоуто.
 
Билети за събитието все още могат да бъдат закупени в магазините от разпространителската мрежа на Eventim.bg, както и от касата на Драматичен театър „Адриана Будевска“ на цени между 20 и 30 лв.
 
Оная вечер във Варна пък се състоя първият от трите концерта от есенното турне формацията у нас. Щастлива отново да се срещне с българската публика, певицата се закани да направи още по-разгорещено шоу. Музикантите ще изпълнят най-големите си хитове, които ще разсеят носталгията по отминаващото лято и ще напомнят на всички купонджии, че сезонът може да продължи в сърцата им през цялата година.

Шоколадовата дива заедно с колегите си пристигна за пореден път у нас след миналогодишното турне, обиколило 7 български града и посрещнато с бурни аплодисменти.

Бони Ем трябваше да дойдат през юли, но тогава гиговете бяха отложени поради нещастие в семейството на мис Уилямс, припомниха организаторите от "Арт БГ".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички