Пулсът на София в дръм-ен-бейс и дъбстеп


Пулсът на София в дръм-ен-бейс и дъбстеп

8356

H.M.S.U., Mirizma и Impulse.bg организират специално безплатно парти всички фенове на дръм-ен-бейс, дъбстеп в столицата.

Проявата е по случай Деня на София.

Пулсът на София” ще се състои в две части: от 16.00 до 22.00 часа на специална сцена в парка "Заимов" и след 23.00 часа - афтърпарти в парти център "4 км". 

Програмата на открито ще включва изпълнения на добре познатите Скилър (Skiller) (Mirizma), acidtrip (H.M.S.U.), Targy (H.M.S.U.), EXo (H.M.S.U., Mirizma), Jamez Bongg (Mirizma), F0rtunah (Mirizma), които ще представят специални пулсиращи сетове и ще подгреят за афтърпартито.

Партньорите на събитието от Impulse.bg ще организират разнообразни игри с награди в специално обособена фен зона, а от екипа на "360'" ще се погрижат за поддържането на висок адреналин с разнообразни състезания и демонстрации – слак лайн парк, хек, графити, байкър корнър и други. Всеки, който се запише в клуб Impulse Sofia Party в Impulse.bg, ще може да спечели и една награда.

За доброто настроение в парти центъра пък ще се погрижат DJ Cooh (Position Chrome, H.M.S.U.), Mocks (H.M.S.U.), Ogonek (Metafiziq, H.M.S.U.), Konspirator (H.M.S.U.), EXo (H.M.S.U., Mirizma), Error Beauty (Mirizma), KMN (Mirizma) и Yango.

Събитието се организира със специалната подкрепа на Столична Община – район Оборище, които призовават всички обичащи своя град да съчетаят приятното с полезното, като се включат в доброволната инициатива за почистване на парк "Заимов" и разделното събиране на отпадъци, подкрепено от ЕкоПак.

Партито в парка Заимов е със свободен вход, билетът за парти център "4 км"  е 6 лв. преди полунощ и 8 лв. след това.

"Пулсът на София" е част от парти програмата на музикалната конференция SEEME (www.seme-sofia.com) и се организира с подкрепата на Impulse.bg (www.impulse.bg) и Столична Община (www.sofia.bg)

Повече информация на: 

www.HMSU.org

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички