Промоция! Комбинирани билети за Скорпиънс в продажба от днес


Промоция! Комбинирани билети за Скорпиънс в продажба от днес

6732

Комбинирани билети за концерта на Скоприънс (Scorpions) тръгват в продажба от днес.

Шоуто на легендарните рокаджии е на столичния стадион "Академик - Плиска", до БАН на 9 октомври.  

Пропуските включват вход за събитието и нощувка в парк-хотел „Витоша“ (Студентски град, ул. „Росарио“ 1, до Техническия университет).

Промоцията е заради постоянни обаждания от страна на фенове извън столицата, търсещи възможности за настаняване за нощта след изявата, разясниха организаторите от "Арт БГ" и Z-Rock.

Специалните билети могат да бъдат намерени в партньорската мрежа на Eventim и онлайн на Eventim.bg в допълнителни ценови категории както следва:

- фен зона, единична стая - цена 130 лв.
- фен зона, двойна стая - цена 236 лв.(важи за 2 човека + нощувка за двама)
- правостоящи, единична стая - цена 94 лв.
- правостоящи, двойна стая - цена 164 лв.(важи за 2 човека + нощувка за двама)
- седящи, единична стая - цена 109 лв.
- седящи, двойна стая - цена 194 лв.(важи за 2 човека + нощувка за двама)
- ВИП, единична стая -  184 лв.
- ВИП, двойна стая - 344 лв. (важи за 2 човека + нощувка за двама)

Комбинираните билети са налидни единствено заедно със специален ваучер, необходим за регистрация в парк-хотел „Витоша“. Той ще може да бъде получаван от притежателите на комбинирания билет от офиса на Eventim на бул. „Никола Вапцаров“ 10.

Предложението важи до изчерване на количествата. От "Арт БГ" са в преговори и с други хотели, готови да се включат в промоцията, за което повече информация ще бъде оповестена съвсем скоро.

Междувременно довършителните дейности на стадион "Академик-Плиска" (до БАН) преди рок събитието на есента текат с пълна сила, за да посрещнат подобаващо световноизвестните си гости. Именно от сцената на това място Клаус Майне и компания ще се сбогуват с многохилядната си българска публика, изпълнявайки своите най-емблематични парчета, както и с песни от последния си албум "Sting In The Tail", издаден у нас от "Вирджиния Рекърдс".

За улеснение на феновете и в помощ на нормалния пропускателен режим през целия ден на събитието в района любезни служители на Live Performance ще упътват към входовете на стадиона. Ще бъдат поставени и задължителни указателни табели.

Както MySound.bg вече информира, с последния концерт на Скорпиънс у нас рок радиото на България Z-Rock ще отбележи своя четвърти рожден ден.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички