Камелия скандализира клуб The Cotton довечера


Камелия скандализира клуб The Cotton довечера

5541

Камелия е следващият гост в поредицата Star Night на популярния столичен клуб The Cotton довечера.

Началото на купона е от 23 часа. 

Русото торнадо на поп-фолка със сигурност ще разбуни духовете в заведението, предвид склоността й към скандала и провокацията, не скриха организаторите. Заради своя предизвикателен имидж, звездата на "Пайнер Мюзик" и до днес не слиза от страниците на жълтата преса и много други лайфстайл списания. За гостуването си Камелия отново ще заложи на своя сексапил и ще омагьосва до ранни зори почитателите си. Насладата за окото на всички присъстващи ще продължи повече от час, а за тоталното избухване изпълнителката е подготвила най-хитовите си парчета.

Сред тях са “Луда по тебе”, “Целувай ме”, “Залезът и зората”, “Огън момиче”, “Усещам те още”, “Оргазъм”, “Оставяш петна” и най-новото - “Секси”, събрани в уникалния “Проект 13” на певицата, който се появи на музикалния пазар през юли. Изключително горещата фотосесия към проекта представя звездата в редица провокативни визии.

За онези, които все пак са успели да останат "чисти и неопетнени" след греховната нощ с Камелия, четвъртък е вечерта на водните партита в клуба, припомниха от управата му. Циганското лято се пренесе в заведението, а с това и летните страсти и плажни емоции на столичани.

Най-лудите, най-секси и най-мокри летни партита в нощна София - с море от пухкава пяна в центъра на дансинга, ще се състоят всеки четвъртък до края на месеца.

Всяка вечер купоните в The Cotton са със запазената марка на DJ Станчо.

 

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички