Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Мария Илиева отвори чантата с козметика

23.09.2010   MySound.bg
Мария Илиева
Ефектната Мария Илиева бе първата звезда която отвори всекидневната си чантичка с козметика и която показа съдържанието й за потребителите на malinka.bg

Малиненочервения сайт стартира със съвети за красота, информация за продукти и добро здраве на 21 септември.

Поп певицата е изпратила снимка на притежанията си, направена с нейната личната камера.

Malinka.bg е първият сайт у нас, фокусиран изключително и само върху съвети за красота – грим и грижа за тялото, лицето и косата. Предназначен е за всички, които търсят подробна информация за тенденциите в козметиката на едно място, както и описание на продуктите, които се предлагат в България. И съвети! Съвети за всичко, което интересува съвременните мъж и жена – от косата и лицето, през влюбването и бременността, до деловия грим, стил, походка, килограми...

"След като години не успях да намеря отговори на редица въпроси, свързани с козметиката и продуктите, които виждам на българския пазар, реших да създам този сайт. През последната година говорих с приятелки и познати и това, което се получи е резултат на техните и моите очаквания за сайт на жените, които са и искат да бъдат красиви. Ние сме на силно конкурентен пазар. Плюсът на сайта ни е, че предлагаме силно таргетирана информация. Убедена съм, че ще оцените нашите консултанти, които са едни от най-добрите гримьори и фризьори в България. Най-важното за нас е да ви съветваме, да ви информираме за това как да бъдете и да се поддържате красиви. Това е сайт в служба на красотата”, обяснява Малинка Иванова, управляващ директор.

В сайта ще намерите интервюта със световни звезди като Джери Хол, Моли Симс с ценни съвети за полагане на грим, диети, прически в специалното ни място „Видео”, мнения на водещи журналисти от списания като Vogue, Elle, Harper's Bazaar, Cosmopolitan и т.н.. Ще можете да съпоставите вашите знания с тези от видеообмена ни.

Malinka.bg има амбицията да работи с всички фирми, представителства и дистрибутори, които предлагат на българския пазар своите продукти и които предоставят информация за тях. "Срещнах разбиране от страна на всички големи, към които се обърнахме. Изключително съм благодарна на представителствата на Estee Lauder, Beiersdorf, Pierre Fabrre, P&G, които ни съдействат с информация. Тепърва ще развиваме нашите много важни раздели "Промоции" и "Марки", допълва Иванова.

Сайтът е създаден от уеб компанията Magic Solutions (http://www.magicbg.com) с Django - модерна, иновативна и приятна за работа платформа. Magic Solutions са пионер с лансирането на такива технологии на IT пазара.

В екипа са включени Мария Денчева и Мирослав Георгиев - разработчици, Мартин Петров - информационна архитектура и Мартин Папазов – дизайнер.


5440
100%
 

Септември ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930