Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Мария Илиева отвори чантата с козметика


Мария Илиева отвори чантата с козметика

6037

Ефектната Мария Илиева бе първата звезда която отвори всекидневната си чантичка с козметика и която показа съдържанието й за потребителите на malinka.bg

Малиненочервения сайт стартира със съвети за красота, информация за продукти и добро здраве на 21 септември.

Поп певицата е изпратила снимка на притежанията си, направена с нейната личната камера.

Malinka.bg е първият сайт у нас, фокусиран изключително и само върху съвети за красота – грим и грижа за тялото, лицето и косата. Предназначен е за всички, които търсят подробна информация за тенденциите в козметиката на едно място, както и описание на продуктите, които се предлагат в България. И съвети! Съвети за всичко, което интересува съвременните мъж и жена – от косата и лицето, през влюбването и бременността, до деловия грим, стил, походка, килограми...

"След като години не успях да намеря отговори на редица въпроси, свързани с козметиката и продуктите, които виждам на българския пазар, реших да създам този сайт. През последната година говорих с приятелки и познати и това, което се получи е резултат на техните и моите очаквания за сайт на жените, които са и искат да бъдат красиви. Ние сме на силно конкурентен пазар. Плюсът на сайта ни е, че предлагаме силно таргетирана информация. Убедена съм, че ще оцените нашите консултанти, които са едни от най-добрите гримьори и фризьори в България. Най-важното за нас е да ви съветваме, да ви информираме за това как да бъдете и да се поддържате красиви. Това е сайт в служба на красотата”, обяснява Малинка Иванова, управляващ директор.

В сайта ще намерите интервюта със световни звезди като Джери Хол, Моли Симс с ценни съвети за полагане на грим, диети, прически в специалното ни място „Видео”, мнения на водещи журналисти от списания като Vogue, Elle, Harper's Bazaar, Cosmopolitan и т.н.. Ще можете да съпоставите вашите знания с тези от видеообмена ни.

Malinka.bg има амбицията да работи с всички фирми, представителства и дистрибутори, които предлагат на българския пазар своите продукти и които предоставят информация за тях. "Срещнах разбиране от страна на всички големи, към които се обърнахме. Изключително съм благодарна на представителствата на Estee Lauder, Beiersdorf, Pierre Fabrre, P&G, които ни съдействат с информация. Тепърва ще развиваме нашите много важни раздели "Промоции" и "Марки", допълва Иванова.

Сайтът е създаден от уеб компанията Magic Solutions (http://www.magicbg.com) с Django - модерна, иновативна и приятна за работа платформа. Magic Solutions са пионер с лансирането на такива технологии на IT пазара.

В екипа са включени Мария Денчева и Мирослав Георгиев - разработчици, Мартин Петров - информационна архитектура и Мартин Папазов – дизайнер.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички