Камелия замесена в предложение за брак


Камелия замесена в предложение за брак

4877

Любов от пръв поглед между Камелия и нейните почитатели пламна в столичния клуб The Cotton снощи.

Както MySound.bg информира, поп-фолк певицата се развихри в поредицата Star Night, която заведението организира всяка сряда. Черешката на купона бе предложение за брак, отправено пред всички от сцената.

Влюбена двойка бе избрала звездното гостуване на Камелия за своя романтичен миг, в който да произнесат заветното “Да”!

Пременена в секси мини тоалет в багрите на есента, Камелия влезе в ролята на сватовница и дирижира събитието, което предизвика бурни емоции и еуфория сред гостите. Решаващият въпрос за брак на любимата дойде между няколко горещи хита на изпълнителката, които тя прекъсна, показвайки, че е своеобразен съучастник в оригиналната идея.

Бъдещата съпруга Биляна - луда фенка на Камелия, бе изненадана от своя любим, избрал специално партито, за да отправи предложението си за брак. Звездата покани на сцената влюбения мъж, който не се притесни да падне на колене пред избраницата си и да й поднесе годежен пръстен, опакован в елегантна кутийка. Затаявайки дъх в очакване на отговора, публиката в претъпкания клуб избухна с пълна сила след звучното “Да, съгласна съм”!

Камелия подлуди всички с огнения си темперамент и пикантни закачки с мъжката част в заведението. Ухажори на русото изкушение не спираха да се кланят пред нея като пред икона (на снимката). Златната рибка предизвика купонджиите и поздрави сгодената двойка с едни от най-известните си песни, сред които "Луда по тебе", "Залезът и зората", "Усещам те още”.

Но скандалната фурия не се задоволи само с това. Тя поздрави гостите с много сръбски и гръцки песни и не даде възможност на посетителите да си отдъхнат дори за миг.

Шоуто продължи над час и половина и успя да нагорещи близо 600-е, напълнили заведението.

Взривоопасната Галена ще пее там на 29 септември.

Не забравяйте – вземете приятели и фотоапарати, приканиха от управата на The Cotton.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички