Кои са последните участници в Bailando


Кои са последните участници в Bailando

6735

Последните 8 двойки за риалитито "Bailando-сцена на мечтите" станаха ясни от предаването на "Нова телевизия" снощи.

Тени Омеде ще пее с Кичка Бодурова

Тени Омеде е 24-годишен нигерийски счетоводител, който живее в България от 6 години заедно със своя брат. В Нигерия той е бил звезда и е пял в собствена група. Българският език е неговата страст в момента – той иска да пее на български и да се занимава с български песни, като вече е написал осем. Тени мечтае да докаже на своите родители, че има истински музикален талант и  издаде собствен албум с български песни, за да трогва с песните си публиката у нас.

Даниела Събева ще пее с Иван Лечев (двамата на снимката)

Тя е на 31 години, женена с едно дете, управлява психиатрично отделение, където в момента се лекуват 8 възрастни пациенти. Дани определя атмосферата в клиниката като враждебна и мисли, че хората се нуждаят от отделна сграда, където да се грижат за тяхното по-бързо възстановяване. Мечтата на Даниела е да основе център в Ловеч, който да се грижи за възрастни хора с психични заболявания. Само два са подобните центрове в страната и тя ще пее за да построи трети такъв.

Нели Солакова ще пее с Васил Петров

Тя е много талантливо 11-годишно момиче. Живее в Пловдив със своето семейство и е соло изпълнител в Биг бенд Пловдив. Печелила е множество конкурси и състезания за певчески таланти. Когато е на 4 години, печели конкурса за деца и става поп изпълнител на 2004. На 9 години, тя вече прави своя първи солов концерт. Със своя талант, Нели иска да помогне на Ани – 20-годишната дъщеря на майчината й приятелка. Ани има тумор в първоначален стадий в своя десен глезен и скоро ще се подложи на... двадесета операция. Ако тя е неуспешна, кракът на Ани трябва да се ампутира. Нели ще танцува, за да сбъдне мечтата на своята приятелка да запази своя крак.

Иглика Радилова ще пее с Юлиан Константинов

Тя е на 24 години от София. Работи като аниматор и организатор на събития. Завършила е предучилищна и начална педагогика. Рядко се прибира вкъщи след работа. Предпочита да отпуска с латино танци, в компанията на приятели, в любимите си клубове. Иглика обича да работи с деца и въпреки че все още няма свои, мечтата й е свързана с тях – да заведе дечицата от Българския Съюз на трансплантираните на 17-е Световни игри за трансплантирани в Швеция.
 
Венцислав Ненков ще танцува с Параскева Джукелова

Той е на 26 години от Благоевград, занимавал се е професионално с танци. Очарован от театралното изкуство, Венци започва да се учи от режисьорката Цвете Янева, която страда от множествена склероза. Въпреки своята болест тя продължава да работи върху различни проекти. Вдъхновен от силния дух на режисьорката, Венцислав иска да основе арт-център за деца в нужда. Двамата с Цвете вече са подготвили социален проект посветен на интегрирането на деца с увреждания, предотвратяването на насилие над тях и терапия с изкуство. Кметството вече им е предоставило сграда за реализирането на проекта, но Венци мечтае да събере допълнителни средства, за да изградят достъпна среда за хората с увреждания.

Александър Бонев ще танцува с Калина Крумова

Той е 21-годишен студент, роден е в Русе – неженен. Най-добрият приятел на Александър, от 9 години е прикован към инвалидна количка, след като претърпява инцидент. Алекс мечтае с участието си да помогне на своя приятел да стане от инвалидната количка.

Светлана Такева ще танцува с Любомир Ковачев

Тя е на 29 години, от Варна, самотна майка на две деца. Много години е била професионална художествена гимнастичка и винаги се е интересувала от всякакви стилове танци. Тя също така се е посветила на социални дейности. По време на своята работа посещава дневен център "Радост" за деца с различни увреждания във Варна. Само 45 от тях обаче могат да се възползват от услугите на центъра в момента, а броят на нуждаещите се деца е много повече. Светлана мечтае да осигури терапия на още 150 деца с поведенчески проблеми като подпомогне варненския център "Радост".

Мира Мохамед ще танцува с Дидо Мачев

Тя е на 28 години и работи като сервитьор. Живее в родния си Нови Искър, неомъжена с две деца – момче и момиче, които сама отглежда. Дъщерята на Мира страда от детски церебрален паралич (ДЦП).

Мечтата на самотната майка е с участието си да осигури лечение на 4-годишната си дъщеричка, за да не се чувства различна от останалите деца.

Още от Уърлд/Латино


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички