Grolsch Block Party 2 в артистичния ърбън афиш на София


Grolsch Block Party 2 в артистичния ърбън афиш на София

6911

София ще бъде домакин за втори път на Grolsch Block Party.

Мини фестивалът е между 16 и 22 часа на 25 септември.   

Пространството пред Народния театър ще бъде превърнато в сцена за изява на страхотни музиканти, диджеи, танцьори, художници и участници в екстремни спортове. Ърбън културата ще изрази своя стил и чрез мода, вдъхновена от новото лого на Grolsch Block Party.

На три специално построени сцени ще се състоят музикални пърформанси на независими и популярни диджеи, групи и изпълнители.

Почитателите на различни видове градски стилове ще имат възможността да се забавляват истински и да се насладят на неповторима атмосфера и много Grolsch.

С по-късните часове събитието ще се прeмeсти в клубовете със следната програма: Alkohol - Camp Session DJ's, бар "Петък" - Groovy Sessions (Досьо Амуджев, Funkusion), Bar Code - DVD & Bobo, Babbles-Depeche Mode Party, БилковаRawland & Marten, Bar Parter - Fruit Sessions, Pop Art Cafe- DJ Stoyan & Friends (Play Events), My Mojito - DJ Fozzie, и One More Bar. Тук емоциите и настроението ще достигнат до най-висок градус с музикални пърформанси на диджеи, музиканти и леденостуден бира, обясниха организаторите.

ПРОГРАМА

Main Stage

Старт - 16.00ч
MONA
Nasekomix
Alex & 4Give
Bobo & The Band
P.I.F.


Second Stage:

Старт - 16.00 ч.
Freestyle Battles (рап битки за нагардите на Grolsch, Grenade & Ashbury)
Full Clip
Camorata
T.H.A. Bu4kata & 6:15
Kuts & Klets ft. DVD
Big Sha

DJ stage:


Старт - 16:00 ч.
Failure DJs
Fruit Sessions
DJ Uli-G

Grolsch Block Party
е мини фестивал, който се организира в градска среда и обединява много стилове и течения от съвременната градска култура.
Тези блок партита вече имат много почитатели и са едни от най-вълнуващите летни събития в Стокхолм. Тази година Grolsch Block Party ще се проведе за втори път в Стокхолм, Париж и София.

Парти зона в центъра на града

Какво точно се случва на едно Grolsch Block Party?

В центъра на града, избран район от няколко улици (блок), се превръща за една нощ в парти зона. Всички клубове, барове, ресторанти, магазини, галерии, които се намират в нея, са поканени да се присъединят. Събитието превръща улиците и заведенията в сцена за изява на голям брой млади таланти – художници, музиканти, певци, танцьори, диджеи и маниаци на екстремни спортове. Поле за изява има за всеки творец, желаещ да представи собствените си виждания за изкуство в съвременна градска среда.

Първите три Grolsch блок партита се провеждат в три града в Швеция през 2007 в партньорство със списание Vice – първото списание за младежка култура, което се разпространява безплатно в много държави. Планът е бил тези партита да се организират еднократно, но поради големия им успех сред младите независими хора, се превръщат в платформа, която да се приложи и в други градове в Европа. Целта им е била да подкрепят да подкрепят независими артисти и алтернативна музика.

Миналата година, освен Париж и Лисабон, домакин на Grolsch Block Party стана и София. Улица "Шишман" събра хиляди почитатели на градската култура и се превърна в подиум за изява на независими млади музиканти, диджеи, брейк денсъри, скейтъри и художници.

Още - на:

www.grolschblockparty.com 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички