Кой спечели страхотните награди Heineken


Кой спечели страхотните награди Heineken

5311

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg", организирано отново съвместно с Heineken, завърши - с много победители.

Късмет извадиха: Силвена Цанкова, София Карастоянова, Гълъбин Славов, Красена Богданова, Васил Пеев и Пламен Траянов.

Всеки от тях получава по един страхотен комплект с фирмени артикули на Heineken - съдържащ шапка, специална компилация на DJ Дончо (DJ Doncho) за Heineken, CD холдър (на снимката) и отварачка. Да си ги ползват със здраве - наздраве от името на марковата напитка!

Имената на щастливците бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, отговорили правилно на въпроса - как се нарича специалната технология, която Heineken внесе в България за своето лятно турне Heineken Star World Tour?

Вярното е: Аugmented reality

За първи път у нас Heineken внася новаторската технология Аugmented reality. Тя е част от новосъздадения сайт на марката www.heinekenmusic.bg. Всеки, включил се в турнето на Heineken, получава специална ВИП- карта, която може да активира през музикалния сайт. Именно тя е ключът към Аugmented reality и наградите на Heineken. От двете й страни са изобразени специфични символи – глиф и цифров код, които регистрират участието на всеки потребител.

Необходимо е единствено картата да се постави пред уеб камерата на компютър, така че да се фиксира т.н. глиф върху визията на екрана. Успешното разпознаване на глифа в сайта стартира 3D анимация, внесена във флаш видео, като същевременно се валидира кодът за участие в играта. Водени от идеята за уникално забавно изживяване за феновете на бирата и музиката, генерирано чрез новите технологии,

Heineken създават платформата Heineken Star World Tour. Цялостната разработка на модула Augmented reality и 3D анимацията отнемат 2 месеца на агенция AKQA.

* Augmented reality (засилена реалност) съчетава реалността с виртуалната реалност, като проектира или засилва визията на дадени елементи от обкръжаващата ни среда чрез компютърно генерирани образи.  

"Спечели с MySound.bg" продължава скоро!

Успех!  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички