Строят мегасцена за Анелия в Атланта


Строят мегасцена за Анелия в Атланта

5712

Специална мащабна сцена с обемен саунд и ефектно осветление се строи още от сега за предстоящия концерт на Анелия в Атланта на 9 октомври.

Това е последната дата от американското турне на на родната поп-фолк изпълнителка. Тя ще пее в новия клуб Cream, който отваря врати в края на сепетмеври. Мястото е специално проектирано за живи изпълнения. Шест  прожекционни екрана и десетки LED-монитори ще допълват участието.

ВИП-места в сепарета на сцената и в специален sky-box над нея ще предлагат най-близък достъп до звездата. Билетите за тези позиции обаче са ограничени и вече почти продадени.

Строителни екипи изпипват всеки детайл на залата. Тонтехниците обещават да настроят перфектен саунд в следващитя три дни. Интериорът е дело на дизайнерския екип, създал дискотеките Compound и Vision в Атланта.

Анелия вече зарадва с хитовете си българите във Вашингтон, Ню Йорк, Атлантик сити, Чикаго и Торонто. Следващата седмица тя ще гостува на сънародниците ни в Канада. Навсякъде залите и заведенията са препълнени с фенове на  певицата, която представя 3-часово шоу. В репертоара й са поп-фолк, народни песни и световни шлагери.

От собствените си хитове Анелия пее „Погледни ме във очите”, „Само мене нямаш”, „Обичам те” и новите си тупалки „4 секунди”, „Две неща”, „Поръчай пак”.

"Чувствам се невероятно, сякаш съм попаднала на необичайно място. Все още съм в еуфория както от концертите ми, така и от обстановката тук”, признала по телефона певицата на "Пайнер".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички