Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

400 пазят Енрике Иглесиас на концерта му в София


400 пазят Енрике Иглесиас на концерта му в София

7526

Четиристотин гарда ще охраняват Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias) на концерта му в София.

Както MySound.bg вече огласи, именитият певец ще се изяви заедно с DJ Соник (DJ Sonique) и Шугабейбс (Sugababes) на безплатно шоу зад музея "Земята и хората" по случай 15-я рожден на ден на "М-тел" от 19 часа на 29 септември.

800 килограма конфети ще обсипят присъстващите и изпълнителите. Достъпът към мястото ще се извършва от 22 пропусквателни пункта, които отворат в 16 часа - тоест, 3 часа преди началото. Въпреки свободния вход, предпазните  мерки са предприети заради високите изисквания от страна на гостите.

Децата под 18 години ще бъдат допускани с придружител. За тях достъпът ще бъде разрешен само при наличието на декларация за придружител в два екземпляра. За да се избегне струпване пред входовете към охраняемата зона, организаторите препоръчват тя да бъде попълнена предварително. Документът може да бъде изтеглен от специалния сайт, посветен на концерта и юбилея на "М-Тел",: http://15years.mtel.bg, както и от сайта на VIP Security www.vipsecurity.bg

Шест линейки, три пожарни коли и екипи на Гражданска защита ще бъдат разположени непосредствено до зоната за публиката. 30 доброволци от Българския червен кръст, които ще се движат между зрителите, ще оказват първа помощ при необходимост, подчертават организаторите.

В рамките на охраняемата зона ще бъде забранено внасянето на видеокамери и професионални фотоапарати. При наличието на такива устройства, те ще бъдат оставяни за съхранение на гардероб.

Ако вали, се препоръчва носенето на дъждобрани - няма да бъдат допускани големи чадъри. Абсолютно е забранено носенето на огнестрелно и хладно оръжие, остри и опасни предмети, стъклени бутилки и кенове с каквото и да е съдържание.

Всички посетители ще бъдат зарадвани и със специален подарък – светещи парти очила. Безплатен Wi-Fi достъп до интернет ще бъде осигурен в цялата зона на шоуто.

Партито има свой профил във "Фейсбук" - „М-Тел" конфети парти зона”. Всеки ден там се публикуват снимки на късметлиите от кабините. Приятелите на профила могат да tag-нат своята снимка и така да се включат в надпреварата за ВИП-достъп до концерта. 15 участници с най-харесвани снимки ще спечелят покана за двама за ВИП-зоната на концерта, посветен на 15 годишнината.

Победителите ще бъдат определени на база на броя позитивни знаци (like) под всяка снимка.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички