Mirizma вдигат афтърпартито на Tattoo Fest 2010


Mirizma вдигат афтърпартито на Tattoo Fest 2010

5187

Организаторите на Tattoo Fest 2010 се довериха на проверени купонджии за афтърпартито на събитието - Mirizma.

Веднага след края в столичната зала "Христо Ботев" на 2 октомври веселбата се пренася в парти център "4 км".

Агентите от Mirizma обещават да заредят публиката с много дъбстеп, грайм и бийтбокс. Започва KMN, който ще въведе слушателите в ембиънт измерението. След него ще задвижи Dynamic с позитивен руутс сет, последван от JamezBongg, който пък се зарича да помете всички с тежки бас вибрации. Идва ред на Скилър (Skiller). Майсторът на бийтбокса ще се представи с бърз, крив ритъм на живо, а след него ще се прояви EXo с подбрани качествени дъбстеп класики. По-късно Smile ще зарази с фънкстеп настроение. Програмата ще завърши в 5 ч. с халфстеп сета на F0rtunah.

Афтърпартито е с начален час 22.30 срещу вход от 4 лв., а ако имате билет от дневната част на фестивала – 2 лв. Възрастово ограничение 18+

Повече - на www.mirizma.org

Тазгодишното издание на фестивала се очертава рекордно, след присъединяването на още 8 студиа за татуировки. Така общият им брой става 34.

Испанските екстремисти от A Sangre Fria дадоха информация за шоуто, което ще изнесат - 30-минутно невиждано зрелище. Всеки, който желае, ще може да се запише и да бъде закачен и да повиси на куки, закачени за кожата му.

Специално за България таксата за участие е по-ниска:50 евро.

Всеки пълнолетен посетител на събитието ще има възможност безплатно да опита вкуса на Saylor Jerry - ром с марката на легендарния татуист. Мирчо Мирчев от студио "Аерогресия" ще представи аерограф шоу- ще нарисува автомобил Chevrolet Spark, а всеки билет от входа ще участва в томбола с доста награди-безплатна татуировка от Inky Dragon Tattoo Studio, ром Sailor Jerry, уикенд Spark от "Булвария" и куп други приятни изненади.

Билети могат да се купят в мрежата на Eventim и магазин Gorgon.

Още - на:

www.tattoobg.org

www.corvus-records.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички