Grolsch Block Party разцепи сърцето на София за два дни


Grolsch Block Party разцепи сърцето на София за два дни

4979

Присъстващите на Grolsch Block Party 2 заляха огромното пространство в "Градската градина" в София и напълно обезличиха плахия опит за дъжд през уикенда.

В привидно кроткия съботен следобед, обичайните гости на парка – замислени шахматисти и щастливи майки с колички, бяха заменени от скейтъри, графити артисти, китаристи и други представители на стрийт културата. На трите музикални сцени излязоха млади и не толкова млади, но най-вече талантливи изпълнители, които радваха столичани в продължение на шест часа. На главната сцена пред Народния театър публиката бе завладяна от Мона, Насекомикс (Nasekomix), P.I.F., Alex & 4Give, Bobo & The Band.

На няколко крачки от основите на мавзолея, в паметник на една малко по-различна култура се превърна Сцена 2, където зли езици проведоха жестоки и изпепеляващи фрийстайл битки. Шеметите Куц и Клец (Kuts & Klets) (на снимката), Full Clip & Camorata, T.H.A. Bu4kata & 6:15 разцепиха стилно, а Биг Ша (Big Sha) доказа, че винаги е бил Big и за кратко върна всички назад в ерата на Шамара. Respect! На Западния бряг, т.е. на Сцена 3, всички бяха в сесия. Диджеите от Failure DJ's, Fruit Sessions и CAMP Session пускаха силно и до последно, като в края с рапиране се включиха Bobo, DVD и колоритният водещ на партито Negy (Illmate). Брейк денсърите на Electric Force Crew също наелектризираха въздуха. В крайна сметка нямаше светкавици, но със сигурност валеше Grolsch.

Изключително различният облик на събитието беше допълнен от модно ревю. Дизайнерите от модна къща Ashanté демонстрираха смели решения за сезона на Grolsch, инспирирани от новото лого на легендарната бира. От същия източник почерпиха вдъхновение и майсторите на спрея, които след като изрисуваха всичко възможно, подходиха изкусно и към стиропорените Grolsch барове. Скейтърите изиграха The Game Оf Grolsch и си спечелиха по един кен и много уважение. Единствените, които гледаха от високо на всичко това, бяха пироманите-кокилари от огнения театър Fireter.

Както беше обявено предварително, нощта завърши на другата сутрин с Grolsch афтърите в култовите столични клубове Alkohol с Camp Session DJ's, бар "Петък" с Groovy Sessions на Досьо Амуджев и Funkusion, Bar Code с DVD & Bobo, "Билкова" с Rawland & Marten, Parter с Fruit Sessions, Pop Art Cafe с DJ Stoyan & Friends (Play Events), My Mojito с DJ Fozzie, бар One More и Babbles.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички