Сбъдна се първата мечта в Bailando


Сбъдна се първата мечта в Bailando

5525

Едва седмица след старта на "Bailando - сцена на мечтите", се осъществи първият акт на благотворителност.

Пластичният хирург доктор Николай Георгиев се е обърнал към предаването, трогнат от мечтата на 19-годишната Евгения Терзиева, която танцува в предаването с Владо и Стефан от Young BB Young (на снимката). Историята на момичето, което се състезава за своята по-малка сестра Гергана, нуждаеща се от пластична хирургия, е впечатлила известния хирург и той ще поеме в клиниката си лечението на малкото момиче. Гергана е пострадала при пътен инцидент докато е карала колелото си, при който получава тежки лицеви наранявания.

„Всичко стана много бързо. С жена ми гледахме предаването и всяка една от историите на участниците се запечата в съзнанието ми. Тези хора показват, че имат сили да се борят, въпросът е в това всеки един от нас да види с какво може да бъде полезен. В историята на двете сестри – Жени и Гери, аз открих нещо, за което лично мога да бъда полезен и поемам лечението на момичето в клиниката си. Възстановителните процедури на Гери ще отнемат време, през което тя ще бъде като мое дете. Ще направя всичко, за да върна усмивката на нейното лице”, каза Георгиев, който се срещна с Гери и Жени извън предаването.

Медицинският център за пластична хирургия на доктор Николай Георгиев е един от най-реномираните в България. В сигурните ръце на специалиста са се подлагали на интервенции много известни и познати лица у нас.

От Bailando вече обявиха и разкриването на банкови сметки за всички участници, на които желаещите да помогнат ще могат да превеждат суми  в подкрепа на каузите. Те ще бъдат контролирани от "Нова ТВ", която е гарант, че парите ще бъдат използвани за осъществяването на мечтата на всеки участник.

"Показаваме, че форматът работи и целта на предаването е всяка конкретна история да предизвика дебат за проблемите на участниците. Бихме искали да накараме обществото да реагира, за да получи всеки един мечтател подкрепа", обясни Радо Тушев, продуцент на танцувалното шоу.

Всяка една от сметките ще остане активна до края на предаването, независимо дали участникът продължава нататък.

В края на първия сезон на Bailando, средствата, набрани по сметките, ще бъдат преведени.

В четвъртък започват елиминациите, на които ще се явят двойките с най-ниски оценки от журито. Зрителите ще могат да гласуват за оставането на своите фаворити.  

Както MySound.bg информира, "Bailando - сцена на мечтите" се излъчва понеделник, вторник и четвъртък по "Нова телевизия" от 20.00 часа.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички