Васко Найденов среща ученическата си любов в Стани богат


Васко Найденов среща ученическата си любов в Стани богат

5644

Една от най-големите звезди на българската поп музика, член на журито в „Bailando-сцена на мечтите” - Васил Найденов, ще играе благотворително в „Стани богат” по "Нова телевизия" довечера.

Певецът, който наскоро отпразнува 60-годишния си юбилей, ще седне на стола на богатството в компанията на своята колежка и близка приятелка Богдана Карадочева. Екипът на телевизионната игра отново е подготвил гости и изненади за поредния участник в предаването. Докато Васко отговаря на въпросите на водещия, в студиото ще се появи неговият приятел и съученик Райко Белопитов, с когото са влюбени в едно и също момиче в началното училище. Тя се казва Людмила Котарова и сега живее в Братислава.

В разговор по телефона в рамките на играта изпълнителят на „Телефонна любов” ще й признае за първи път за тези свои ученически трепети. Телевизионната водеща Васа Ганчева също ще се появи в „Стани богат”, за да сюрпризира своя приятел.

Зрителите ще научат за манията на Васил Найденов към бижутата и цветята, за първата среща с баща му, с когото певецът се запознава на 30 години и за това дали е мислил да си осинови дете.

В състезанието Васко и Богдана ще покажат отлични познания и обща култура.

Те ще търсят отговорите на: "С какво прозвище е известен Робер Сюркуф, в чиято чест е издигнат паметник в Сен Мало-Франция?" и "Чии са финалните думи в едноименната пиеса: "Светът не знай съдба по-клета от тази на Ромео и Жулиета!".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички