Елитът отива на концерта на Енрике Иглесиас довечера


Елитът отива на концерта на Енрике Иглесиас довечера

5895

Много политици, дипломати и известни личности се очакват сред гостите на концерта на Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias) и DJ Соник (DJ Sonique) зад музея "Земята и хората" в София от 19 часа довечера.

Както MySound.bg информира, мегашоуто е по повод 15-годишнината от "М-тел", но в него няма да участва дамското трио Шугабейбс (Sugababes), както бе огласено първоначално.

Входът е свободен, но за отбраната публика ще има ВИП-зона. Организаторите са изключително благодарни за партньорството на Столичната община и лично на кмета Йорданка Фандъкова и нейната заместничка Мария Бояджийска.

30 000 дъждобрана ще бъдат раздадени безплатно в трите промо зони пред входовете към охраняемия терен за събитието, ако завали. Вече са взети предпазни мерки за музикантите - сцената (с размери 26 на 18 метра) е изцяло защитена от дъжд.

Екип от около 10 души ще се грижи за сигурността на изпълнителите. Зрителите ще могат да влизат през 22 пропускателни пункта, които ще бъдат отворени още в 16.00 часа.

Шест линейки, три пожарни коли и екипи на Гражданската защита ще бъдат разположени до зоната за публиката. При нужда първа помощ ще оказват и 30 доброволци от БЧК, които ще се движат между зрителите. В охраняемата зона ще бъде забранено внасянето на видеокамери и професионални фотоапарати.

При наличието на такива устройства, те ще бъдат оставяни за съхранение на гардероб. Няма да бъдат допускани големи чадъри, които биха могли да застрашат безопасността на останалите зрители.

Абсолютно е забранено носенето на огнестрелно и хладно оръжие, остри и опасни предмети, стъклени бутилки, метални кутии с алкохолни и безалкохолни напитки, категорично подчертават организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички