Мариана Йотова в артистичен джаз проект с Боби Вълчев


Мариана Йотова в артистичен джаз проект с Боби Вълчев

5768

Певицата Мариана Йотова, която нашумя като „тъмната половинка” от дуета К2, както и с актьорския си талант (тя е предпочитано лице за български реклами и театрални постановки)ще изнесе концерт в столичния пиано-бар Social Club.

Събитието е от 22.00 часа утре, четвъртък.

Ще й акомпанира Боби Вълчев трио (Боби Вълчев – пиано, Кирил Петров - барабани, Димитър Карамфилов – бас). Това е първият съвместен проект на талантливите музиканти, който ще представи авторски композиции, дело на  Вълчев. Фините и изтънчени джаз ритми няма да оставят никого безразличен към удоволствието и тръпката да съпреживe класната музика, убедени са изпълнителите.

Боби Вълчев е завършил музикалната консерватория, като след това е продължил своето образование в Guild School Of Music в Лондон. В космополитния град българският пианист работи с Nikki Jane, Deelee Dube и други. Той е музикален директор и на новия самостоятелен проект на Claude J. Woods Jr. от Ърт, Уинд енд Файър (Earth, Wind & Fire).

Ангажиментите си в Лондон Боби Вълчев съчетава и с работата си с Камелия Тодорова, Галя, Орлин Павлов, Васил Петров и други български музиканти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички