Китайци откриват Нощта на мечтите в Bailando


Китайци откриват Нощта на мечтите в Bailando

4674

С уникален пърформънс ще се вдигнат завесите в "Нощта на мечтите” в Bailando" тази вечер.

Китайската арт трупа Май Дриймс (My Dreams), в която участват хора с увреждания, ще представи едно от своите магнетични изпълнения.„Хилядоръкият Бодхисаттва” е спектакъл с 22-а танцьори със слухови увреждания. Световноизвестната формация ще изнесе за първи път неповторимото си шоу пред българска публика в зала 1 на НДК на 1 октомври.

В „Нощта на мечтитев Bailando” тандемите, получили най-ниски оценки от журито, ще трябва да защитят своята кауза. От пеещите двойки това са Красимир Каракачанов и Рада Рачева, която мечтае да осигури дом за своето деветчленно семейство; Мира Радева и Желяз Турлаков (на снимката), искащ да основе нова наркокомуна в България. Третата двойка от пеещите е тази на Антон Радичев с Джема Зачири, чиято кауза е да помогне на сестра си, професионален състезател по бадминтон, да участва на Олимпиадата през 2012.  

От танцовите двойки лице в лице ще се срещнат Евгения Раданова с Асен Йорданов и Дидо Мачев с Мира Мохамед. Шампионката по шорттрек застава зад каузата на Асен да събере средства за изграждане на нова и модерна зимна пързалка за българските спортисти. Мира пък ще танцува, за да осигури лечение на 8-годишната си дъщеричка, страдаща от детска церебрална парализа. И тук, подобно на пеещите двойки, един от тандемите ще трябва да напусне благотворителното шоу.

Зрителите за първи път ще могат да подкрепят своите фаворити, като гласуват с есемес за техните изпълнения. Цените за кратките съобщения са едни от най-евтините - 0.25 ст. без ДДС към "М-тел" и VIVACOM Globul и 0.24 ст. без ДДС към Globul.

На страницата на Bailando (bailando.novatv.bg) вече са публикувани банковите сметки за всички участници. Дори и след евентуално отпадане на някоя от двойките, съответните банкови сметки остават отворени и по тях ще могат да се набират допълнителни средства до края на шоуто.

Гарант за това, че средствата ще стигнат до мечтателите, е "Нова телевизия", която ще контролира сметките.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички