Шампиони по бийтбокс от Европа срещат български фенове


Шампиони по бийтбокс от Европа срещат български фенове

5673

Петима от най-ревностните фенове на вокалното изкуство, наречено бийтбокс, получават възможност да спечелят лична среща с трите суперзвезди Еклипс (Eklips) (на снимката), Зи-Де (Zе De) и Роксорлуупс (RoxorLoops), гости на 3in1 Beatbox Battle.

Както MySound.bg вече информира големият финал на 3in1 Beatbox Battle ще се проведе пред Паметника на Съветската армия в столицата от 18 часа утре. Вход свободен.

За целта трябва да следят постовете на страницата на турнира на фен страницата на The Official NESCAFÉ® 3in1 Beatbox Battle във Facebook. До 2:00 на 1 октомври ще бъдат публикувани 5 въпроса. Имената на спечелилите ще бъдат определени чрез томбола и публикувани в 10 ч. сутринта в деня на събитието.

За тези фенове, които не успеят да се преборят за среща с най-големите в бийтбокса, NESCAFÉ® 3in1 организира игра в ефира на радио NRJ. Отново до 1 октомври в предаването Drive Time между от 16 до 19 ч. всеки, който прояви смелост да демонстрира бийтбокс фрийстайл, ще участва в томбола за три iPod-а. И с тази игра наградите не спират.

За големия финал на The Official NESCAFÉ® 3in1 Beatbox Battle от екипа на NESCAFÉ® 3in1 са подготвили още неочаквано добри награди.

Всеки един от публиката на събитието има реален шанс да си тръгне с една от тях.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички