Веселба в The Irish Harp тази събота


Веселба в The Irish Harp тази събота

6876

Трима интригуващи музиканти се събират за първи път в съвместен проект.

Това са Ралица Бежан (на снимката), Калин Жечев и Добри Палиев, които ще се изявят столичния The Irish Harp от 21.00 часа тази събота, 2 октомври.

Очакват ви оригинални аранжименти, добро музициране и много настроение, обявиха от управата на заведението, като поканиха всички фенове на марковите напитки и големия купон.

Ралица Бежан

Ралица Ковачева-Бежан се занимава с музика от 4-годишна. Има частно музикално образование по певческо изкуство и пиано при проф. Юлия Ценова, проф. Реса Колева, Божана Продева, Петя Диманова, Пламен Бейков.

Повлияна от разностранните си интереси кандидатства в Консерваторията – естраден отдел и в НАТФИЗКръстьо Сарафов". Приета е и на двете места, но избира да следва в НАТФИЗ. През 1997 завършва висшето си образование специалност актьорско майсторство за драматичен театър при проф. Крикор Азарян, доц. Тодор Колев и Николай Поляков.

Певицата записва две авторски песни - „Бягам към теб” и „Зелени улици”, има солови участия и изяви заедно с група Мери Лу Бенд (Mery Lu Band), с която формация заминава в Южна Корея и в продължение на 9 месеца изнася вскидневни концерти в Woobang Tower Land – голям увеселителен парк в град Даегу. След връщането си в България става част от група К2, в репертоара на която влизат авторските песни „Вик”, „Сняг се сипе”, “Beauty Кaka” . Работи по джаз и поп проекти с пианиста Калин Жечев от 2005.

Ралица се е представяла в над 10 театъра с над 30 роли. Лицето ѝ е познато от множество реклами, кино- и телевизионни продукции, последната от които е "Стъклен дом". А кадифеният ѝ тембър звучи в любими сериали като "Женени с деца", "Флинстоун", "Две момчета и едно момиче", "Живот след развод", "Моите мили съседи" и други. Гласът ѝ е предпочетен за редица анимационни филми – "Атлантида изгубената империя" – Принцеса Кида, "Лило и Стич" – Нани, "Синбад Мореплавателя" – Принцеса Марина, "Чикън Литъл" – Фокси и други.

Калин Жечев

Свири на пиано от 6-годишен. Приет в Националната музикална академия "Панчо Владигеров" със специалност тонрежисура и педагогика. Там се запознава с истинската красота на хоровата музика, както и с диригентката Таня Никлева, в чийто хор – Аве Музика, започва почти веднага да пее. Следват много концерти, конкурси и участия. Междувременно свири на синтезатор в групата на певицата Ани Лозанова. Ориентира се сериозно към джаза, кандидатства и е приет отново в Музикалната академия, но този път в специалност поп и джаз пиано, след което е приет и ангажиран в джаз формация София с ръководител Райчо Иванов. През 2010  наред с новия готик метъл ориентиран албум на Ани Лозанова - "Miracle", взима участие и в проекта на нейния продуцент – Йан Пери – "Consortium 5". Работи по джаз и поп проекти с Ралица Ковачева-Бежан от 2005.

Добри Палиев

Започва да се занимава с ударни инструменти на шест години. Завършва НМА "П. Владигеров" през 2005 г. с ударни инструменти. Спечелил е много награди, свирил е на много концерти и участия в цял свят - Германия, Франция, Холандия, Канада и други. Занимава се с много и най-разнообразни стилове музика като: ар-ен-би, дръм-ен-бейс, хаус, фюжън, класика, поп и други.

Участва в много проекти и различни записи на филми, сериали, представления.

С Ралица Ковачева-Бежан е от тази година.

The Irish Harp е на ул. "Света София" 7

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички