Пълна промяна за MAD


Пълна промяна за MAD

4665

От октомври месец MAD TV ще осъмне с изцяло променена визия и напълно нова програма, която залага на динамичен микс само и единствено от „музиката, която харесваш”.

Това е и новият слоган на телевизията, който оттук нататък ще върви неизменно с името MAD.

Новата визия е изцяло изработена от българския екип на телевизията и е съобразена със световните стандарти и тенденции в съвременния графичен дизайн. „Засега концепцията се пази в пълна тайна, не искаме да издаваме подробности”, обяви изпълнителният директор на MAD г-н Пламен Марков наскоро, "но това, което мога да заявя е, че подобни графики досега не са показвани в българския ефир и те със сигурност ще взривят скучния напоследък ефир на музикалните канали!”

По време на първата седмица след пълната промяна на MAD в ефира на телевизията ще върви масирана игра, в която ще бъдат раздадени множество награди. Почти на всеки нов клип в някой от зрителите ще получава награда. Накрая един от всички участвали ще спечели огромна награда, каквато досега не е раздавана в ефира на музикалните телевизии в България. Пълните подробности и условия ще бъдат обявени съвсем скоро.

Музикалният микс на MAD ще включва както актуални топ хитове от върховете на класациите, така и класически песни от началото на 90-е години до наши дни. Разнообразяването на програмата е съобразено и с покачването на основната целева аудитория на музикалния канал – активни млади градски хора на възраст между 18 и 35 години. Зрители, които са независими, имат добри собствени доходи и са социално активни и ангажирани, лидери в своите среди.

Освен новата визия и програма MAD ще предложи и изцяло новаторска интерактивна платформа за представяне и промоутиране на българска музика, която ще включва активности в ефира на телевизията, в интернет пространството и най-вече в социални мрежи като Facebook и Twitter. Българските изпълнители и продуценти ще могат постоянно да се информират за това как се приема новата им продукция от аудиторията, както и да комуникират със собствените си фенове.

По този начин MAD за поред път ще заяви своята позиция в подкрепа на българската музика. За малко повече от 3-годишното си съществуване музикалната телевизия успя да организира множество мащабни събития и концерти, в които се изявиха най-добрите родни музиканти. Сред тях е и поредицата MAD Secret Concert, която е с уникална за България концепция и досега успя да представи в нетипична светлина ДесиСлава, Графа, Анелия, Руши Видинлиев и Галя. Съвсем скоро предстои и нов концерт от серията MAD Secret Concert, а изпълнителят, който ще го направи е... shhh, it’s a secret!

Междувременно MAD спечели за трети пореден път наградата за най-добра музикална телевизия на SeeMe Awards! Церемонията се състоя в столичния клуб Mascara на 17 септември.

MAD пребори конкуренцията в лицето на City, Kiss TV Romania и музикалния гигант MTV.

Изненадите тепърва предстоят, обявиха от екипа на медията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички