Книга на Рудолф Шенкер подгрява концерта на Скорпиънс у нас


Книга на Рудолф Шенкер подгрява концерта на Скорпиънс у нас

5797

Какво е общото между рок звездата Рудолф Шенкер и авторът на бестселъри Паулу Коелю?

Как е създадена най-успешната немска рок група на всички времена? Как да постигнем щастие и успех в живота?

Отговорите на всички тези въпроси дава в книгата на основателя и китарист на Скорпиънс (Scorpions). Rock Your Life излиза на българския литераурен пазар броени дни преди концерта на бандата чрез издателство "Махалото".

Както MySound.bg съобщи, ветераните удрят на столичния стадион "Академик" (до БАН) на 9 октомври по покана на "Арт БГ".

Цената на творбата е 16 лв., но преди шоуто ще се продава на промоционалана цена от 12 лв.

Кариерата на Рудолф Шенкер е доказателство, че трябва да живеем живота си така, както сами си го представяме, а не според очакванията на околните. Тайната на неговия успех е проста: „Прави каквото ти е забавно и се обграждай само с хора, които вършат добро.” Благодарение на тази философия по време на вълнуващото си пътешествие през годините Рудолф не само сбъдва всички свои мечти, но и го прави с усмивка и лекота.

С предговор от Паулу Коелю, Rock Your Life представлява уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от 40-годишната кариера на бандата. В творбата музикантът показва как да „разтърсим живота си” и да осъществим към мечтите си тук и сега, защото в крайна сметка само това има значение.

„Всички ние сме част от системата и наша – само наша – е причината нещата да бъдат такива, каквито са  - добри или лоши, големи или малки. Фактът, че държиш тази книга в ръцете си обаче, е знак, че си отворен за промяна и склонен към размисъл”, обяснява вихреният китарист.

"Аз повярвах в невъзможното и – точно както при Рудолф – онова, с което са занимавам, ми доставя огромно удоволствие. Никога не трябва да забравяме едно – само благодарение на хората, които не са позволили да бъдат обезсърчени, днес имаме самолети, способни сме да летим по целия свят и разполагаме с компютри като този, на който пиша в момента. И още нещо – имаме Скорпиънс!", споделя Паулу Коелю.

Rock Your Life е в съавторство с Ларс Аменд.

Превод - Николай Т. Василев, цена 16 лв.

ISBN 978-954-8338-13-4

Още - на:

www.mahaloto.net

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички