Тома и Албена Михова начело във Великолепната шесторка засега


Тома и Албена Михова начело във Великолепната шесторка засега

7061

Дуетът Албена и Тома (на снимката) е начело във временното класиране на „Великолепната шесторка”, стана ясно в епизода на шоуто снощи.

Двамата събраха 16 458 есемеса, или 27% от всички зрителски гласове до момента. С 24% на второ място са Бони и Емо Чолаков, а след тях се нареждат Валентина Войкова и Кольо Гилъна, Йорданка Благоева и Наско от Б.Т.Р., Тони Димитрова и Славчо Пеев, и Теди Кацарова и Николай Мартинов. Кои обаче ще бъдат седмичните победители, ще стане ясно по bTV във вторник от 20 часа.

В подкрепа на дуетите на сцената се изявиха най-обичаните комедийни актьори в България от предаванията «Комиците», «Аламинут», «Господари на ефира», «Пълна лудница», филма «Мисия Лондон» и токшоуто «Денят е прекрасен».

Специално послание към зрителите отправи и световната поп звезда Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias) в ексклузивното си интервю за bTV. „Всяко нещо, което е свързано с децата, е страхотно. Децата са бъдещето на всяка страна и ако това е сериозна кампания и наистина стигне до нуждаещите се, това е много важно. Участвал съм в много благотворителни инициативи за децата. Обичам децата, затова за мен всяко хубаво нещо, което се прави за тях, е изключително важно. Обръщам се към всички зрители в България - щом това е свързано с УНИЦЕФ и с шоуто, което гледате в момента, съм сигурен, че каузата е добра за децата на България”, обясни именитият вокалист, който се представи за първи път пред родните фенове онзи ден. Даренията за проекта „Семейство за всяко дете” вече са близо 85 000.

Звездните дуети вече избраха песните, с които ще се представят на концерта във вторник. Теди и Николай ще изпълнят парче на Мадона, Бони и Емо избраха изпълнение на Лейди Гага, Йорданка Благоева и Наско се спряха на Роби Уилиямс, Тони и Слачво – хит на Дзукеро, Албена и Тома – песен на Шакира, а Кольо и Валя – златен хит на Том Джоунс. Те ще се изявят заедно с най-добрите танцови групи на България.

Както MySound.bg съобщи, с набраните от „Великолепната шесторка” средства ще бъде реализиран проектът на УНИЦЕФСемейство за всяко дете”, който цели затварянето на дома за бебета в Шумен и създаването на център за бебета и родители в града, благодарение на който всяко от изоставените в дома деца ще намери своето семейство. За децата ще се търси възможност да бъдат върнати на биологичните им родители, а ако това не е удачно, ще се търсят приемни родители и осиновители. Специалистите в центъра ще работят и по превенция на изоставянето в Шуменска област, като ще оказват подкрепа на родители, които не могат сами да се грижат за децата си. Моделът, който УНИЦЕФ ще създаде със средствата от кампанията, ще бъде интегриран в законодателството, така че поетапно да бъдат закрити всички домове за бебета у нас, а за всяко дете да бъде осигурено семейство.

Само две седмици след обявяването на мисията на „Великолепната шесторка” в редакцията на bTV и офиса на УНИЦЕФ постъпиха стотици обаждания от зрители, които искат да научат повече за възможностите да станат приемни родители или осиновители на деца от дома в Шумен. Всеки може да получи повече информация на горещата линия на УНИЦЕФ - 0700 12170.

Актуална информация за предаването и всички новини, репортажи и дискусии, свързани с кампанията, могат да се открият по всяко време в секцията на "Великолепната шесторка" в сайта на bTV.

Всичко за проекта "Семейство за всяко дете!" и благотворителната кампания е публикувано и на www.unicef.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички