Честват Деня на музиката с Боби Вълчев трио в Soul In Da Hole


Честват Деня на музиката с Боби Вълчев трио в Soul In Da Hole

6237

Днес, 1 октомври, наред с няколко други празника като международните дни на вегетарианството и на възрастните хора, светът ще отбележи и Деня на Музиката.

В столичния джаз-бар Soul In Da Hole купонът ще е на световно ниво. Имаме повече от един повод за  празнуване: освен че е петък и е международен празник, на сцената тук за пръв път ще се качи пианистът Боби Вълчев (на снимката с вратовръзката) и неговото трио, обясниха от управата на заведението.

За това участие, което е първото му в България за новия музикален сезон, Боби пристига директно от Лондон с обещанието за нещо много повече от концерт: джаз театър, в който активно участие ще вземат и Митко Карамфилов (бас) и Кирил Петров (барабани).

Представлението ще включва авторски пиеси на Боби, както и джаз стандарти, изпяти по нестандартен начин.

Ще чуете/видите джаза в една интересна светлина, която разкрива, че основната движеща сила в творчеството на Боби е любовта, поясниха от Soul In Da Hole.

Вход 10 лева

А утре на ход в купонджийското заведение отново е секстетът на Михаил Йосифов.

Все по-трудно ни става да намираме точните думи за концертите, които тромпетистът Мишо Йосифов ни устройва почти всяка събота с музикантите от неговия бенд, не крият организаторите. Въпреки че сценарият всеки път е един и същ, веселбата е все по-голяма – когато не свири на тромпет, Мишо разсмива гостите на  без да полага никакво усилие.

Когато не свирят на тенор сакс и тромбон, Наско Хаджиев и Вили Стоянов пък пеят на чужди езици, а ритъм секцията е винаги на ниво, готова да се впусне в музикалните лудости, които брасът й поднася.

Вход 10 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички