Тони Стораро на една сцена с турската звезда Сердар Ортач


Тони Стораро на една сцена с турската звезда Сердар Ортач

7631

Тони Стораро ще пее заедно с един от най-популярните турски изпълнители – Сердар Ортач.

Концертът ще се състои  на открита сцена пред казино Nymphes в Свиленград от 20 часа довечера.

Изпълнителят на "Диапазон Рекърдс" е подготвил атрактивно шоу, с което смята да зарадва многобройните си почитатели.

Той ще се възползва от възможността да застане до един от най-популярните изпълнители в Турция, който има редица успешни сингли и албуми, както и множество и престижни награди. В южната ни съседка Сердар Ортач се нарежда сред топимената в музикалната индустрия, а у нас неговите видеоклипове, които се излъчват в ефира на "Фен ТВ" и Balkanika MTV, се радват на огромен интерес.

Организаторите преценили, че освен турския певец трябва да включат в грандиозния концерт и изпълнител от България. Единодушно се спрели на Човека-глас, който в последните години диктува модата в поп-фолк жанра с десетките си хитове и неслучайно получава всички възможни отличия за поп-фолк певец на годината.

„Разбира се, че бях поласкан от поканата да застана на една сцена с изпълнител от ранга на Сердар Ортач. Той е изключително популярен не само в родината си, но и извън границите на Турция. Освен добър певец, той е известен и с това, че прави страхотно шоу. С голям интерес очаквам да видя представянето му”, сподели изпълнителят на „Какво направи с мен”.

Веднага щом приел да се включи в концерта, Стораро започнал усилена подготовка за изявата. Той е приготвил атрактивна програма, която ще включва негови хитове, а също така и песни на турски и гръцки.

"Ще дам всичко от себе си, за да се представя перфектно", категоричен е Тони.

"Точно на такива изяви трябва да докажем, че българските изпълнители по нищо не отстъпваме на нашите балкански колеги”, допълва още той.

 

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички