Световният шампион по бийтбокс Зи-Ди на живо в 5400 по TV 7


Световният шампион по бийтбокс  Зи-Ди на живо в 5400 по TV 7

4951

Световният шампион по бийтбокс - ZeDe (Зи-Ди), ще е гост на инфотейнмънт шоуто „5400” от 17 часа по TV7 в неделя, 3 октомври.

Както MySound.bg вече писа, швейцарецът е в България като жури на конкурса The Official NESCAFÉ® 3in1 Beatbox Battle.

Джоъл Мариан, както е истинското име на изпълнителя, ще представи поредния  фаворит от България. Зи-Ди ще разкрие пред Краси, Косьо и Ники - лошите момчета на ТV7, причините на селекционната комисия за конкретниия избор.   

Джоъл Мариан е роден през 1988 в Аарау, Швейцария.

Запален е по правене на музика с устата от ранна възраст. На 12 години вече тринира усилено и докарва ритми с устни. Въпреки че не приема това за особено сериозно занимание, той се регистрира за участие в съревнование по бийтбокс, когато е на 15 години.

В първото си състезание печели 9-о място, което го амбицира още повече и след две години вече е един от най-добрите бийтбоксъри в Швейцария. Това пък му предоставя дава възможност да участва в световното първенство в Берлин. Зи-Ди печели титлата за най-добро шоу на световното бийтбокс  първенство през 2008.

Именитият гост е първенец на Световното първенство в Берлин през 2009, когато бе обявен за един от най-добрите съвременни бийтбоксъри в целия свят.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички