Sofia Rocks 2010 дубъл 2 по bTV довечера


Sofia Rocks 2010 дубъл 2 по bTV довечера

6493

Здрав рок ще се лее в документалния филм Sofia Rocks по bTV довечера.

Интервюта с бандите, уникални кадри зад сцена, музика и фенове ще припомнят  за едно от най-големите музикални събития на изминалото лято.

За какво си говорят рокаджиите от Голямата четворкаМеталика (Metallica), Слейър (Slayer), Мегадет (Megadeth) и Антракс (Anthrax), на маса? Има ли още омраза в сърцето на Дейв Мъстейн? Колко сериозен може да бъде лидерът на Стоун Сауър (Stone Sour) - Кори Тейлър? Обичат ли да си играят с огъня Рамщайн (Rammstein)? Плюс луди ли са софийските таксиметрoви шофьори...

Отговорът на всички тези въпроси - от 23 часа тази неделя.

Още първата вечер на двудневния фестивал на сцената се качиха Металика, Слайър, Мегадет и Антракс. Легендарните групи успяха да екзалтират хиляди българи на живо на Националния стадион „Васил Левски” на 22 юни, а милиони гледаха концерта в кината по целия свят, защото бандите избраха именно българската дата, за да излъчат на живо феноменалното си шоу.

Вторият ден беше също толкова разтърсващ благодарение на изпълненията на гръндж иконите Алис Ин Чейс (Alice In Chains), Стоун Сауър и Менъуор (Manowar). Последни на сцената се качиха Рамщайн, които буквално взривиха публиката.

Нямаше банда, която да не каза „обичаме ви” на родния ни език! Нямаше и толкова отдадена и шумна публика като нашата. Ако си станал част от рок събитието на годината, едва ли някога ще можеш да го забравиш. А ако искаш да преживееш отново емоцията, гледай продукцията на "Болкан Ентъртейнмънт Къмпъни".

Тя ще те потопи в атмосферата на фестивала наново.  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички