Турнето Coca-Cola Happy Energy стартира от Велико Търново днес


Турнето Coca-Cola Happy Energy стартира от Велико Търново днес

9690

Едни от най-свежите български изпълнители поемат на национално турне, организарано от Coca-Cola, The Voice радио и телевизия и "Вирджиния Рекърдс".

Лора Караджова, Гуудслав (Goodslav), Нора, Маги Джанаварова, хората от Гето Продакшънс (Ghetto Productions), Тъч Даун (Touch Down), Слийпоукингз Крю (Sleepwalkingz Crew), Тома, Скилър (Skiller) и Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project), плюс румънската денс звезда Андреа Баника (Andrea Banica) (на снимката) ще се представят в 8 български градове между 4 и 11 октомври.

"Това е най-голямото караоке на открито у нас. Стани част от феноменалното настроение и ти, като се включиш в събитието на открито!", приканиха организаторите.

Обиколката стартира от Велико Търново - пред Царевец, днес. Утре ще избухне на централния площад в Русе, на 6 енергичната обиколка ще спре в амфитеатъра на Морската градина във Варна, на 7 октомври - на площад "Тройка" в Бургас, на 8 ще разтресе площада пред общината в Стара Загора, на 9 - този в Пловдив, на 10 предстои изява на площад "Георги Измирлиев" в Благоевград, а ще завърши пред паметника на Съветската армия в София на 11 октомври. 

Концертите ще продължат над 2 часа навсякъде. DJ Диян Савов (DJ Dido Solo) ще завърти за начало. "Суперзабавните водещи на телевизия The Voice - Играта и Диди, няма да те оставят на мира дори и през паузите!", поясниха организаторите.

Огромни количества Coca-Cola ще вдигат нивото на щастието и енергията на всички още преди началото на концерта. Всеки ще може да получи своята доза, а част от бутилките ще носят на притежателите си и достъп до специална промо зона, където победителите ще могат да се снимат с артистите от програмата и да получат специален подарък.  Щастливците ще могат да се уредят с фото с любимите си музикални звезди, което ще бъде качено на сайта на Coca-Cola на адрес www.coca-colatour.bg.

Ще стане ясно и кой е "най-пеещият" град в България след най-голямото караоке "надпяване". Публиката ще бъде главен герой в общото караоке изпълнение, в което артистите ще станат публика, а публиката – звезда на вечерта.

На някои от спирките на тура на сцената ще се качат и победители от конкурса на Coca-Cola за училищна група през 2008.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички