Николета Лозанова в рейва на Скутър


Николета Лозанова в рейва на Скутър

7536

Николета Лозанова се стяга за първия концерт на Скутър (Scooter) у нас.

Както MySound.bg извести, последните рейв герои ще се изязят в столичната зала "Христо Ботев" утре, 5 октомври, по покана на "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".

Гостите са любима група на сексапилната плеймейтка още от 90-е, когато разбиваха дискотеките с хитовете си. Сега една от най-желаните жени у нас ще  заеме предни позиции в залата. Николета си е купила билет буквално дни след обявяването му. С каква прическа и стайлинг ще се появи екзотичната красавица, е тайна, както и кой точно ще я продружава на събитието.

На сцената заедно със Скутър ще се качат и ефектните български танцьорки Маргарита Будинова и Елица Павликенова.

Абсолютно никакви неонови лапми не трябва да има в съблекалните на гостите за престоя им в София, казаха организаторите. Светлинното шоу ще се случва на сцената, а не отзад. Осветлението ще бъде грандиозно, за сметка на приятната, спокойна и комфортна бекстейдж зона, пожелана от музикантите. Зад кулисите ще има покои с два разточително меки дивана, маси и кресла за пълно разпускане. Поискана е още специална закачалка за шапки и голям свещник (за минимум 20 свещи). Освен обичайните питиета – минерална вода, сода, доматен сок, ябълков и портокалов сок, бирички и водка, е поръчано и огромно количество лед – цели 10 килограма. Бандата държи да е заредена и с немско бяло вино, но диджеите едва ли ще откажат да пробват и нашата реколта.  

Групата ще се срещне и с още 10 от своите най-запалени български фенове, спечелили награда в ефира на медийните партньори на събитието.

След като издадоха суперуспешния си албум "The Ultimate Aural Orgasm", влязоха трайно в програмата на клубовете с хита си "Behind The Cow", в който рамо е дал и колегата им Fatman Scoop, и обиколиха света с енергичния си и зарибяващ сет, диджеите от Хамбург са готови да се изявят и в България.

Верни на своя дух, те продължават да разбиват класациите. Турнето Under The Radar Over The Top - по името на новия им албум, достига нови висоти в живото изпълнение с новаторски сетове, екстремна пиротехника и най-новото в светлинния и звуковия дизайн. Триото е отново в голямата игра.
 
В репертоара му са класики от зората на техното - "Valleé de Larmes", "Hyper Hyper", което само в Германия продава над 700 000 копия, серията от топхитове като "Move Your Ass!", "Friends" и "Endless Summer", както и химнът на всички геймъри – парчето, създадено специално за саундтрака към Mortal Kombat Annihilation – "Fire".

Билети на цени от 30 лв. в предварителна продажба и 40 лв. в деня на концерта - в мрежата на Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички