Турнето на Слави Трифонов и Ку-ку бенд в най-динамичната си фаза


Турнето на Слави Трифонов и Ку-ку бенд в най-динамичната си фаза

5864

Турнето на Слави Трифонов и Ку-ку бенд навлиза в своята финална спринтова фаза: утре екипът ще отпътува от САЩ за Канада, където в рамките на 2 последователни дни ще се състоят последните 3 концерта от програмата.

На 5 октомври в зала Andrè-Mathieu Дългия и хората му ще излязат на сцената два пъти: веднъж в 17.30 ч. и втори път – в 19.30 ч. Причината е огромният интерес към шоуто от страна на българите в Канада, заради които организаторите и екипа взеха решение да пуснат в продажба билети за втори концерт поради изчерпването на пропуските за първия. На следващия ден – 6 октомври – турнето ще гостува в Торонто за последен концерт от обиколката.

Слави и хората му ще напуснат САЩ в 12.00 ч. (местно време) и с 5-часов чартърен полет от Лос Анджелис на борда на своя Boеing 737-300 /85 У/, любезно предоставен от Bulgaria Air за цялото турне, екипът ще се насочи към Монреал. Музикантите споделят, че трудно ще се разделят с Града на ангелите, тъй като там са преживели едни от най-хубавите си емоции. Освен невероятния концерт в прочутия Saban Theater, Трифонов и хората му са си подарили чудесна разходка из Бевърли Хилс и крайбрежната част на града – Санта Моника; посетили са и двете български църкви. На концерта в залата са присъствали много студенти от факултета по български фолклор в университета UCLA, за които организаторите са направили специална отстъпка от цената на билетите.

Заради препълнената до краен предел зала John Hancock в Чикаго, двата концерта, които се проведоха там на 29 и 30 септември, още дълго ще се споменават като едни от най-силно посещаемите културни събития. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички