Пост рок и дарк с Мен Зироу в Аларма Пънк Джаз тази вечер


Пост рок и дарк с Мен Зироу в Аларма Пънк Джаз тази вечер

4703

Третата фестивална вечер на "Аларма Пънк Джаз" 4 ще отприщи есенното "Звуково изобразяване на града" с освещаване в "Бекстейдж".

Столичният клуб отваря врати на старото място (на бул. „Васил Левски” 100 до Музикалния театър) след близо година, в която официално не съществуваше като място за рок-ен-рол в центъра на София.

Идеята на организаторите от страна на самото заведение е от следващия сезон нататък то да се превърне в пресечна точка не само между различни музикални арт жанрове, но и между различните изкуства.

И след точно такова едно представление – „Точка срещу точка” (с участието на Камелия Спасова, Мария Калинова, Васил Видински и Георги Господинов с текстове и трима акордеонисти, в това число и Рони от Насекомикс) – неслучайно от клуба се обърнаха именно към „Аларма Пънк Джаз” да направи първата изцяло музикална вечер на „Васил Левски” 100.

За целта екипът на „Аларма” е поканил легендарната хърватска пост-рок-дарк-ембиънт банда Мен Зироу (Man Zero) (www.myspace.com/manzer0) (на снимката)– емблематична за загребския клубен ъндърграунд на новото хилядолетие, както и русенско-свищовско-софийското сайбър(пост)пънк трио Мазут (www.myspace.com/mazut4life), които ще излязат на сцената и с визия върху екран – запазена марка и на самия фестивал, между другото.

Изненадата е, че още преди да влезе в ефир в 21.30 ч. шоуто ще се открие от Андрей Андреев от електро-джаз квартета Auditory Ossicles (www.myspace.com/audoss) – формация, на която организаторите отдавна са "хвърлили ухо" за събитието.. Диджейските сетове на Андреев са представени с артистичното име Менгеме, той също така отговаря и за афтърпартито, което ще продължи дълго - чак до зори. Но извън ефир, естествено.

Билетите са умишлено с минимални цени – не защото групите не заслужават десеторно по-високи, а защото идеята е „Аларма Пънк Джаз” да прави музиката достъпна, а не недостъпна, обосноваха се организаторите.

Вратите на клуба ще отворят около 20.30 – час преди ефира на "Аларма", а кога ще затворят, зависи само от огромните тълпи посетители.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички