Скорпиънс пристигат ден преди концерта си в България


Скорпиънс пристигат ден преди концерта си в България

5555

Рок легендите Скорпиънс (Scorpions) ще пристигнат в София ден преди последния си концерт у нас, съобщиха организаторите от "Арт БГ" и Z-Rock.

Както MySound.bg вече огласи, събитието е на столичния стадион "Академик - Плиска" (до БАН) на 9 октомври.

Клаус Майне и компания ще кацнат с директен полет от Атина на аерогара София в късния следобед на 8 октомври, след което ще бъдат откарани с луксозни лимузини до петзвездния столичен хотел, където ще нощуват.

Световноизвестните музиканти са пожелали да вечерят в тузарски ресторант в центъра на столицата, а по-късно да се потопят инкогнито в потайностите на нощния живот тук.

Хиляди българи са в очакване на последния концерт на ветераните, за да се сбогуват със своите любимци.

Бандата пристига и по случай 4-я рожден ден на радио Z-Rock. По този повод медията раздаде множество награди - покани за концерта и meet and greet пасове, даващи право на бекстейдж среща с членовете на именитите гости буквално минути преди голямото събитие.

Броени дни преди концерта, на 4 октомври, на книжния пазар у нас се появи автобиографията на основателя и китарист на Скорпиънс - Рудолф Шенкер (на снимката) Rock Your Life от издателство „Махалото“, която представлява уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от 40-годишната кариера на немските рокаджии. Предговорът към творбата е написан лично от нашумелия автор на бестселъри Паулу Коелю, а България е първата държава, която издава книгата в превод от немски, дело на Николай Василев.

Rock Your Life ще е на промоционална цена преди шоуто.

Именно българската корица е на първа страница на официалния сайт на Скорпиънс.

Повече информация за достъпа на моалолетни и непълнолетни лица до събитието - на официалния сайт на организаторите www.artbulgaria.org.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички