Ска, пънк и соул с Диско Болс


Ска, пънк и соул с Диско Болс

5219

Малко ска, малко пънк и малко соул  е саундът на чешката банда Диско Болс (Disco Balls), които ще свирят в столичния клуб Swingin Hall от 20 часа на 12 октомври.

За да загреят публиката преди гостите, ще дойдат и момчетата от Асеновград - Пластик Бо. (Plastic Bo). Това ще е и своеобразно отпразнуване на 10-годишнината от създаването на групата. За последно в София те свириха като съпорт на американците Дъ Тоустърс (The Toasters).

Билети - по 10 лв., ще се продават само на входа.

Диско Болс са седем чешки ска купонджии, плюс очарователна вокалистка. Те със сигурност ще станат любими на всички фенове на Dance Hall Crashers, Save Ferris или The Bustups.

Въпреки горепосочените подобни на тях банди, те са вдъхновявани от имена като Дъ Тоустърс, Slackers, Desmond Dekker, Chris Murray, Skatalites, The Aggrolites, The Clash, Джони Кеш (Johnny Cash) и още много.

Музикантите са от столицата на Чехия - Прага. Изнесли са над 200 концерта из Централна и Източна Европа досега. Имат един дългосвирещ албум - "DiscoVery Channel", който е номиниран за най-добър албум в категорията ска и реге за  чешкия вариант на "Грами" (Grammy).

Тиражът му е тотално изчерпан, заради което и шайката го пусна за безплатно смъкване в собствения си сайт - http://www.discoballs.cz.


Видео:

http://www.youtube.com/watch?v=yPJa7tubAPE

http://www.youtube.com/watch?v=yweOXs-RdeA "Ring Of Fire" (Джони Кеш, Johny Cash)

Swingin’ Hall е на бул. "Драган Цанков" 8, до БНР.

Още -на:

www.hcspirit.com

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички