Мамалев аут от Bailando. Но само довечера


Мамалев аут от Bailando. Но само довечера

4679

Изненадващо разместване предстои в Bailando тази вечер.

Христо Калоферов влиза в амплоато на водещ в нощта на мечтите, когато пет тандема на мечтатели ще участват за подкрепата на зрителите. Симпатичният новинар, който танцува в благотворителното шоу, за да може нечуващата му партньорка – Роси, да завърши актьорско майсторство, изненадващо застава до Стефания Колева.

„Дочух отнякъде, че продуцентите на предаването не ме харесвали и затова ще излезе Христо да води. Трябва да успокоя зрителите – оставам в Bailando”, каза Мамалев видимо изненадан от слуховете.  

той напуска сцената на мечтите довечера, за да може да блесне на друга сцена – тази на Народния театър, в спектакъла „Сако от велур”.

Вечерта в предаването показно изпълнение на танго ще направят и момичетата от формация Нешка арт (Neshka Art), възпитанички на треньорката и жури в BailandoНешка Робева.

Три танцови двойки и два певчески дуета ще изгреят в третата седмица на благотворителното предаване. Кичка Бодурова и Тени Омеде, който мечтае да издаде музикален албум на български, ще се надпяват с Иво Инджев и Теодора Недялкова. Журналистическото дуо се състезава, за да набере средства за лечението на брата на Теди, пострадал при катастрофа.

При танците Калина Крумова и Александър Бонев, които получиха от кмета на Плевен Найден Зеленогорски сграда, която да бъде използвана като център за възстановяване и развитие на стволови клетки, са на крачка от сбъдването на своята мечта. За да ги подкрепи специално от Плевен пристигна дъщерята на Вера Кочовска Десислава, която ще бъде гост предаването.

За своето оставане на сцената на мечтите ще се бори и двойката Параскева Джукелова и Венци Ненков, чиято кауза е създаването на арт център за деца с увреждания в Благоевград. Двамата режисьори Виктор Божинов, съпруг на актрисата, и Евгений Михайлов заедно с актьора Иван Юруков, ще стискат палци за Параскева и Венци.

Третата двойка танцьори, чиято кауза ще бъде изправена на изпитание днес, са Таня Богомилова и Деян Симеонов. 25-годишният партньор на плувкинята мечтае да спаси живота на двама свои приятели, страдащи от онкологично заболяване.

Йордан Йовчев и Тереза Маринова ще подкрепят спортната звезда на живо в Bailando.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички