Концертът на Скорпиънс се отлага!


Концертът на Скорпиънс се отлага!

5373

Концертът на Скорпиънс (Scorpions) в България, който трябваше да се състои на 9 октомври (събота), се отлага, съобщиха организаторите от "Арт БГ" и Z-Rock.

Промяната е наложена от влошеното здравословно състояние на вокалиста и фронтмен на групата Клаус Майне, което му попречи да пее пред гръцката публика на Peace And Friendship Stadium в Атинa вчера. От няколко дни Майне страда от лоша настинка, която му причинява сериозни проблеми с гласа.

Въпреки първоначално да бе оповестено, че болестта на певеца няма да наруши графика с останалите дати от прощалното световно турне на групата, по изрично предписание на личния му лекар в Хановер се налага той да вземе по-дълга почивка, за да се излекува напълно.

Както и в Гърция, всеки момент се очаква за София да бъде насрочена нова подходяща дата през октомври, когато да се състои дългоочакваният от българските фенове последен концерт на бандата у нас.

Всички досега закупени билети за шоуто ще важат без презаверка за новата дата.

Всички членове на групата поднасят най-искрени извинения пред многохилядните си почитатели в България.

(https://smartdrive.web.de/guest?path=Meine%20Videos%20von%20alex.malek&token=3A9F7AE5B4F777DD&locale=de)

Организаторите молят да се има предвид, че капацитетът на стадион "Академик-Плиска" е почти запълнен - остават съвсем малък брой непродадени билети за шоуто, които е възможно да свършат всеки момент.

Всеки, който все още не се е сдобил с пропуск за шоуто, може да побърза да го направи във всички магазини от разпространителската мрежа на Eventim, Билетен център, НДК, и Ticketsbg.com.

Един горд фен на митичните рокаджии и на MySound.bg обаче ще гледа своите любимци безплатно, когато се изясни денят на следващата им изява.

Името на късметлията ще бъде изтеглено сред стотиците участници в надпреварата на принципа на томболата в края на "Спечели с "MySound.bg"  - буквално след няколко часа.

 

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички