БИК-ът се развихри и вдигна пушилка в клуб The Cotton


БИК-ът се развихри и вдигна пушилка в клуб The Cotton

6604

След тоталния успех на песента “Палатка” това лято, хитовото трио БИК гостува на сцената на клуб The Cotton оная вечер.

Тримата поп-фолк изпълнители – Борис Дали, Илиян и Константин, направо взривиха от емоции препълненото заведение, което изригваше като вулкан с всеки хит или закачка на шеметите с публиката.

Музикантите изнесоха шест самостоятелни мини концерти в две части, които стартираха ударно с общото им парче - мегахита на 2010 “Палатка”. Те  изскочиха на сцената начело с “генерала”, както шеговито наричат Коцето помежду си, а компания им правеха секси полицайки.

Гостуването бе само три седмици след като Константин вдигна пищна сватба с половинката си Надя. Той бързо строи своите другари като “заповяда” да не се шегуват на негов гръб, “защото истински генерал е вкъщи, където само той командва”. Поп-фолк-тупалките, превърнали се в най-желаните мъже в жанра напоследък, не спряха да изтръгват въздишки от своите фенки през цялата нощ. Разгорешени дами бяха окупирали местата пред сцената, за да бъдат на една ръка разстояние от своите любимци, а страстите ескалираха до неузнаваемост при всяка чаровна усмивка или поглед, подарени им от закачливите изпълнители.

За една нощ клубът се превърна в истинска палатка на удоволствията, в която БИК-ът се развихри и вдигна пушилка “до небето”. Близо 700 припяваха в един глас “Палатка”, който хит звуча на няколко пъти и провокира истински фурор. Борис, Илиян и Коцето подариха лудо и неповторимо шоу на студентите, препълнили популярното заведение и на няколко пъти отправяха поздрави към управителния съвет на УНСС.

В компанията на звездното трио се забавляваха хитмейкърите Жоро Куртев и Цецо Спасов, чието дело са "Йо-Йо", "Палатка", "Mr. King", както и колежката им Андреа, която се включи в купона с парчето "И така нататък". По време на тричасовия концерт на трио БИК, публиката се забавлява с "Тупалка", "Тарикати", "Пиян", "В центъра на купона", "Секси парче", "Черна роза" и други. Дуетната песен на Коцето с Преслава "Не ми пречи" бе специален поздрав за неговия кум, бизнесмена Михаил Хаджигеоргиев, който също бе сред посетителите.

Звездата на "Пайнер" не успя да се присъедини към участието на своите колеги този път, но затова пък следващата сряда (13 октомври) именно Преслава ще бъде поредното среднощно изкушение в заведението.

За финал на вечерта, Борис Дали и Илиян направиха дует на актуалния хит "Милионерче", а към края на който се присъедини и Константин, за да забият като за последно, само още веднъж, Па-Па-Па-Палатка....

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички