Шестима гратис на концерта на Ъндъруърлд в Амстердам


Шестима гратис на концерта на Ъндъруърлд в Амстердам

7395

Имената на шестимата печеливши от интерактивната игра на Heineken по време на лятното турне Heineken Star World Tour бяха изтеглени на специално събитие в столичния клуб "Капучино" оная вечер (на снимката: Алекс Раева и DJ Дончо обявяват победителите).

Те заминават за концерта на Ъндъруърлд (Underworld) в Heineken Music Hall, Амстердам, на 18 ноември.

Късметлиите -  Петър Чавдаров, Виктор Викторов, по-известен като Виктор Хари (топперо на MySound.bg), Банко Стоилов, Виолета Петрова, Татяна Маринова и Ефтим Даов, ще бъдат посрещнати в Амстердам от екип на Heineken, който ще ги съпроводи до мястото за настаняване и ще им предостави достъпа до 4-дневно нон-стоп парти изживяване.

Специално отношение и ВИП-събития са подготвили от Heineken за родните щастливци. Със своя - заслужено спечелен, звезден парти пропуск, те ще могат освен да посетят концерта, и да се потопят в уникалната Heineken атмосфера в Heineken Brewery. Част от инициативите, в които те ще могат да участват, включват различни дейности, свързани с производството на бира – феновете ще могат сами да бутилират бирата, да пробват да създадат своя собствена реклама на марката бира, ще играят виртуално с приятели от целия свят, ще се опитат сами да забъркат съставките на напитката. Те ще се запознаят и с бирената традиция на Heineken, датираща на повече от век, както и, разбира се, ще се насладят на характерната пенлива течност.

Музиката ще съпътства престоя на 6-а българи през цялото време, тъй като са предвидени и още 2 парти вечери, освен самия концерт.

Heineken изтегли и двама представители на медиите - Виктор Викторов и Филип Данауи, които ще се забавляват заедно с другите гости на Heineken.

Логото има повече от 30-годишна традиция в музикалните събития по цял свят и особено в Европа. Световните партита на Heineken са вдъхновяващо преживяване, което носи неочаквани и незабравими музикални моменти. Сред най-значимите музикални изяви в световен мащаб са фестивалите Heineken FIB (Испания), Heineken Open’er (Полша) и Heineken Balaton Sound (Унгария), Heineken Green Room (Сингапур), Outside Lands (САЩ). Те се радват на невероятен успех благодарение на неповторимата си атмосфера, комбинацията от най-горещите имена на световната музикална сцена и студена бира.

Heineken Open'er Festival в Полша спечели наградата Best Major Festival на European Music Awards през 2007.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички