Скандал в Bailando! Кичка Бодурова напусна


Скандал в Bailando! Кичка Бодурова напусна

8651

Кичка Бодурова напусна със скандал Bailando в нощта на мечтите след скандал.

Пред сащисания поглед на нигериеца Тени Омеде снощи неговата дуетна партньорка предпочете да репликира журито, което по нейно мнение е поставило ниска оценка на отбора в понеделник. певицата потърси закрила за егото си пред недоумяващия нигериец, мечтаещ да издаде албум с български песни. Още в началото на изпълнението си тя прекъсна оркестъра, за да получи обяснение за ниските оценки на журито.

Бодурова припозна като личен враг Йорданка Христова, която в понеделник я „поряза” заради това че „доминира над гласа на Тени”.
 
Без да мисли, че участва за сбъдването на една мечта, след изпълнението си Кичка отново оспори компетентността на комисията. Този път гневната певица обвини съдиите, че не оценявали таланти, а каузи. Зрителите мигновено реагираха на скандала, като не подкрепиха дуета, който си тръгва от сцената на Bailando. Така реално естрадната прима допринесе за компрометирането на дуета, събрал по-малко точки от конкурентите – Иво Инджев и Теодора Недялкова.

Както MySound.bg съобщи, журналистът подкрепя каузата на Теди, която участва, за да осигури лечение на своя брат.

Не без емоции преминаха и танците, в които един от трите дуета - Таня Богомилова с Деян Симоенов, Калина Крумова с Александър Бонев и Параскева Джукелова с Венци Ненков, трябваше да си тръгне от сцената. Зрителите на Bailando избраха това да бъдат Параскева и Венци, събрали най-малко зрителска подкрепа в нощта на мечтите този четвъртък. Тяхната мечта - подпомагане на театрална трупа за деца с увреждания, може да бъде подкрепена на страницата на предаването (bailando.novatv.bg).

Банковите сметки на всички участници продължават  да търсят своите дарители, като те ще останат отворени до финала на Bailando.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички