Графа стана Невидим


Графа стана Невидим

4798

С нестандартно представяне и при повишен медиен интерес беше открита промоцията на новия сингъл на Графа -  „Невидим“.

На сцената на столичния клуб "Маскара" оная вечер се появи самият дявол, съпровождан от странен дух, които заговориха с гласове от отвъдното. Двамата злодеи всъщност се оказаха доста добронамерени, като обявиха подробности за новия проект на певеца и режисьорския екип от "Форуърд Пикчърс".

Разкриха, че новата им визия е базирана на идейната концепция на Малин МилановМонти, от "Форуърд Пикчърс", чиято е и хрумката за стила на кадрите. След секунди маските бяха свалени и зад тях се оказаха Графа и съдружничката му в продуцентска компания "Монте Мюзик" – Магдалена Сотирова. (двамата на снимката).

Те дадоха старт на първото официално излъчване на видеото „Невидим“. Мария Илиева, Моникс (Monyx), Вики и Десо от Мастило, Любо, Tri O Five, Вяра Атова - AV, Елена Петрова и други знаменити гости аплодираха бурно Графа и го поздравиха за новата му песен и видеоклип, а десетки журналисти се струпаха около него за подробности около проекта.

Музиката, текстът и аранжиментът са на Графа, а с неговия добър приятел - режисьорът Мартин Макариев, обсъждат идеята за видеоклип и решават "Монте Мюзик" и "Форуърд Пикчърс" заедно да реализират продукцията.

Четири уникални дами получават роли в сюжета - Индира, Елизабет, Ирина и Смила. Пред камерата Графа демонстрира идеална спортна форма и отново е с китара в ръка. През последните месеци изпълнителят предпочете да се оттегли  от обществения живот и да отдели повече време за композиране и запис на песните за новия си албум.

Той предстои да излезе до края на годината.

Графа стана носител на наградата за най-добър поп изпълнител на Югоизточна Европа според SeeMe миналия месец.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички