Поп-фолк певицата Мария и Хилда Казасян в Станция Нова


Поп-фолк певицата Мария и Хилда Казасян в Станция Нова

7682

"Един ден" с поп-фолк певицата Мария предлага на зрителите си "Станция Нова" по "Нова телевизия" днес.

Предаването започва с "Рулетка" точно в 10. 00 ч. Волен Сидеров отново в атака! Защо? За първи път коментар от лидера на националистите.  В рубриката на Люба Кулезич и Виктор Стоянов гости ще бъдат и журналистите Милен Цветков и Соня Колтуклиева.

В епизод 2 на „Съдебен спор” казусът е „Съседски войни” за комшии, които в продължение на 41 години си погаждат мръсни номера. Участници в делото са Ангелина Петрова, Рени Иванова, Гергина Ненкова, Албена Миланова.

„Отчаяните съпруги
” ще пренесат публиката във вълшебния свят на Хилда Казасян. За тях са и кулинарните изкушения на личния готвач на Тодор Живков – бай Данчо.

В „Най-добрата майка” ще видим историята на Разие Касим, която не изоставя детето си с множество малформации, а се бори за живота му всеки ден.

В 16.00 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” – топжурналистката Маргарита Михнева. Веднага след това в класацията „Последно 10” ще разкрием десетте неща, които чужденците трябва да опитат у нас.

Коментатори по темата ще бъдат  "големият брат" от Сърбия - Саша Антунович, и пеещата южноафриканка от "Bailando – сцена на мечтите" - Пенелопе О’Съливан.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички