Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Michael Bublé - Love


1498

Michael Bublé - Love

Световната суперзвезда Michael Bublé - вокалист, композитор, аранжор, продуцент и актьор, издаде албума "❤" (произнася се: love), който е неговият първи запис след "Nobody But Me" (2016) и двете години, в които той реши да се оттегли от публичното пространство, за да се посвети на семейството си.  Най-романтичният до момента студиен проект на многократно награждавания с "Грами" артист е десети в неговата дискография. Той се появи в каталога на Reprise Records. Канадският певец и автор на песни се завръща в студиото с нов поглед върху живота и подновен ангажимент да почита музиката, която винаги е обичал. "❤" бе огласен от сингъла "When I Fall In Love".
"Не предвиждах да записвам отново или да изнасям концерти и се чувствах добре от това. Целият ми мироглед се промени напълно през последните няколко години. Исках да прекарвам цялото си време с моята съпруга и децата. Това беше моят фокус. През този период научих също колко много любов и човечност ни заобикаля в този свят, получавайки всички тези молитви и добри пожелания. Но бавно, паралелно с осъзнаването какви са моите приоритети в живота,  започнах да усещам една нова отговорност да изразя емоциите и уроците, които научих. Дали съм разказвачът, наблюдателят, главният герой, мечтателят, мъжът с разбито сърце на бара или изживявам най-прекрасната нощ в живота си, аз имам истории, които да разкажа в този албум. Всичко това е там, в песните. Благословен съм с толкова много неща в моя живот и едно от тях е, че имам възможността да запазя тези песни живи за следващите поколения. Приемам отговорността много сериозно. Реших да създам  поредица от кратки киноистории за всяка песен, която избера, и които да съществуват самостоятелно. Толкова съм горд с това, което постигнахме", коментира популярният вокалист.  
Bublé е копродуцент на диска, като влива нова любов в няколко великолепни класики от списъка на "American Songbook". Записът започва с идеалистичната и  прелестна "When I Fall In Love". Място намира и джаз образецът на Rodgers и Hart "My Funny Valentine". Други забележителни песни са пламенната "When You' re Smiling", жизнерадостната "Such A Night", както и подбраните от артиста лични фаворити, сред които "Unforgettable", "Help Me Make It Through The Night" и "I Only Have Eyes For You". Два изключителни сингъла са "Love You Anymore" и болезнено трогателната "La Vie En Rose" – дует на Bublé с певицата Cecile McLorin Salvant. В докосващата оригинална песен на канадеца "Forever Now" той демонстрира уменията си да композира песни, които преди са се проявявали в собствените му предишни хитове "Home", "Haven`t Met You Yet" и "Everything". Проектът завършва с версия на "Where Оr When". "❤" е продуциран от David Foster, дългогодишният сътрудник на Bublé Jochem van der Saag и самият Michael Bublé. Триото пресъздава усещането на певеца за живота с помощта на прекрасни аранжименти, които обгръщат неговите богати вокали.

За цялата си необикновена кариера Michael Bublé има продадени над 60 милиона записа, изнасял е стотици разпродадени концерти по целия свят, носител е на четири награди "Грами" и много отличия Juno. На двете разпродадени шоута това лято в лондонския Hyde Park и Croke Park в Дъблин, изпълнителят получи поразителен прием от над 100 000 фена за своето завръщане. Артистът изнесе концерти в O2 Arena в Лондон на 29 септември и на Allianz Stadium в Сидни, Австралия, на 5 октомври. 
Албумът "❤" на Michael Bublé е на музикалния пазар у нас от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.   

Траклист


1. When I Fall In Love
2. I Only Have Eyes For You 
3. Love You Anymore 
4. La Vie En Rose (Ft. Cécile McLorin Salvant)
5. My Funny Valentine
6. Such А Night
7. Forever Now
8. Help Me Make It Through the Night (Ft. Loren Allred)
9. Unforgettable
10. When You're Smiling
11. Where or When
12. When You're Not Here
13. I Get a Kick Out of You

Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички