Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

John Legend - A Legendary Christmas


1355

John Legend - A Legendary Christmas

Един от най-успешните изпълнители на световната музикална сцена - Джон Леджънд, издаде първия си коледен албум с любими празнични песни и неостаряващи евъргрийни.  "A Legendary Christmas" е продуциран от Рафаел Саадик. В диска участват специални гост-музиканти: легендарният Стиви Уондър, който изпълнява партията на хармоника в песента "What Christmas Means Тo Me" и американската джаз певица и бас китаристка Esperanza Spalding в "Have Yourself А Merry Little Christmas". Песента е и първи официален сингъл. Освен традиционни коледни мелодии, в проекта има и няколко авторски композиции на Джон Леджънд
В подкрепа на новия албум той предприе турне от 25 дати с начало Клиъруотър, Флорида, което ще завърши в Лас Вегас на 31 декември.
 Джон Леджънд продължава да пише история. Мултиталантливият и изключително успешен изпълнител и композитор направи "голям шлем" в музиката, след като има вече в актива си четирите най-важни награди в шоубизнеса в света. Американецът е сред малцината артисти, притежаващи EGOT статус, или наградите "Eми", "Грами", "Oскар" и "Toни". След победата си на състоялата се церемония на тазгодишните награди "Еми", Джон Леджънд (39 год.) се превърна в 13-тия и най-млад носител на четирите отличия, както и в първия артист от афро-американски произход. Певецът спечели "Еми" за главната си роля в мюзикъла "Исус Христос Суперзвезда - Live In Concert" заедно с композитора Андрю Лойд Уебър и либретиста Тим Райс.       Британското издание на престижното мъжко списание GQ обяви Джон Леджънд за "Мъж на годината на 2018-та" и го отличи с наградата "Най-стилен мъж на годината" по време на церемония, състояла се в Лондон.
Джон Леджънд е носител на 10 награди "Грами" като първата е през 2006 година в категорията "Най-добър нов артист", един приз на Академията," Златен глобус", награда "Тони" и "Еми" са част от всички отличия, които артистът притежава до момента. 
През 2016 година, Джон Леджънд издаде петия си студиен албум "Darkness And Ligh", който получи много добри отзиви от критиката, последван от напълно разпродадено световно турне. Съвместно с музикалната си кариера, артистът е съдружник във филмовата компания Get Lifted Film Co., която е копродуцент в продукцията на NBC "Jesus Christ Superstar Live!", в документалните филми на HBO "Southern Rites", "United Skates", "Underground" и игралните ленти "Southside With You" и носителят на "Оскар" - "La La Land". През 2015 година, Джон Леджънд се присъедини към кампанията #FREEAMERICA, която инициира национален обществен дебат за наказателното правосъдие и масовото хвърляне в затворите. 
През април 2018 година, Джон Леджънд издаде сингъла "A Good Night" с участието на Blood Pop и взе участие в ролята на Исус Христос в музикъла на NBC "Jesus Christ Superstar Live!". "A Legendary Christmas" е на музикалния пазар у нас от "Вирджиния Рекърдс"/Sony Music и е наличен за поръчки в musicmall.bg.

Траклист


1. "What Christmas Means Тo Me" (featuring Stevie Wonder on harmonica)
2. "Silver Bells"
3. "Have Yourself А Merry Little Christmas" (featuring Esperanza Spalding)
4. "No Place Like Home"
5. "Bring Me Love"
6. "Merry Christmas Baby/Give Love Оn Christmas Day"
7. "Christmas Time Is Here"
8. "Waiting For Christmas"
9. "Purple Snowflakes"
10. "The Christmas Song (Chestnuts Roasting Оn Оn Open Fire)"
11. "Please Come Home For Christmas"
12. "Wrap Me Up In Your Love"
13. "By Christmas Eve"
14. "Merry Merry Christmas"

Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички